sunnuntai 5. elokuuta 2012

Kenkähaaste

Sain Bling-blogin Heidiltä kenkähaasteen, jonka ajattelin toteuttaa tämän blogin puolelle, sillä se sopii aihepiiriin ehkä vähän paremmin kuin hääblogiin. Ja tuli muuten oikeaan osoitteeseen - olen nimittäin parantumaton kenkäfriikki. Nopeasti laskien omistan tällä hetkellä helposti yli sata paria kenkiä kaikissa sateenkaaren väreissä. Sitä paitsi kengät ovat vaatteita kannattavampi investointi - vaatekoko muuttuu huomattavasti kengänkokoa helpommin! Joten ei muuta kuin vastailemaan...1. Viimeisimmät ostoksesi, mistä?
Ostin Dubaissa Topshopista valkoiset glitterballerinat hätävararatkaisuna yliarvioidessani jalkojeni korkokenkäkestävyyden shoppailumaratonin yhteydessä. Hups!

2. Lempiparisi, väri, koko?
Pakko vastata Louboutinit, koska ne toimivat hääkenkinäni ja niillä on tunnearvoa myös siinä mielessä! Tulevat kyllä varmasti näkymään jalassani myös tulevissa juhlissa. Ovat kullanväriset ja koko on 36,5. 

3. Onko jokin kenkämalli, jota inhoat?
Crocseja en ostaisi, mutta oon kyllä sellaisia joskus jossain mökkiolosuhteissa lainannut. Onhan ne nyt aika järkyttävät! Sitten sellaisia "herrainkenkä"-mallisia en myöskään näkisi omassa jalassani ainakaan näillä näppäimillä. Kävelyominaisuuksiltaan ikävimmät ovat kuitenkin platformittomat piikkikorot - pahimmassa tapauksessa ostettuna tekonahkaisina jostain halpaliikkeestä, ja jalat huutavat hoosiannaa jo parin minuutin seisomisen jälkeen. 

4. Kuinka paljon olet valmis maksamaan uusista kengistä?
Tähän mennessä kallein kenkäkeikkani kustansi ~650€, mutta moista summaa en kyllä kovin usein ole valmis pulittamaan. Kolmisen sataa on ehkä totuudenmukaisempi kipuraja, useimmiten toki alle tuon summan - riippuu toki kengistä! 

5. Kuinka kauan käytät yhtä kenkäparia?
Riippuu parista. Joihinkin kyllästyn nopeammin, jotkut eksyvät jalkaan vuosien ja taas vuosien ajan. 

6. Voisitko ostaa samanlaiset kengät kuin kaverillasi on?
Mikä jottei? 

7. Millaisilla kengillä käveleminen on mukavinta?
Mun on häpeäkseni pakko sanoa tähän, että Emu-buutseilla :D Jos taas puhutaan korkokengistä, niin luonnollisesti wedget. 

8. Oletko kesäisin ulkona ilman sukkia ja kenkiä?
Mahdollisuuksien mukaan. Kaupungissa se ei tosin kovin aina ole mahdollista. Sukkia en kesällä muutenkaan käytä lainkaan, jollei jokin tilanne sitä ehdottomasti edellytä!

9. Jos saisit ilmaiseksi millaiset kengät tahansa, mitkä ottaisit?
Ajatellen väistämättä edessä olevaa syksyä sekä selkeästi kesäkenkävarastoani suppeampaa syys-/talvikenkävalikoimaani, ottaisin varmasti jonkinlaiset saappaat. Ehkäpä Jimmy Choon biker bootsit, sillä senmallisia en vielä omista. Tai sitten ihan klassiset Loubot korkealla korolla. Viimeisen kuvan lähteenä net-a-porter.


Haastan Chocon, Rimman, Annien sekä Mabnin vastaamaan näihin kuumottaviin kysymyksiin :) 

4 kommenttia :

 1. Kiitos haasteesta! :) Täytyypä vastata, kunhan ehdin. Nyt se hääkiire nimittäin alkoi, a-pu-a.. Että mä vastaan tähän sitten viimeistään syyskuussa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu - ei mitään kiirettä :) Tsemppiä viimeisiin hääjärjestelyihin!

   Poista
 2. O-ou! :D Tattista haasteesta, otan sen jännityksellä vastaan -taidan nimittäin omistaa vain yhdet korkkarit, mutta nou hätä, yrittänyttä ei laiteta! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tähän muutkin kengät passaa :))

   Poista