maanantai 6. elokuuta 2012

Loppukesän lupauksia

En niin perusta uudenvuodenlupauksista, enkä ole sellaisia vuosikausiin edes puolileikilläni tehnyt. Tammikuu on muutenkin pimeää, kylmää ja inhottavaa aikaa – ei silloin tee mieli lähteä toteuttelemaan mitään sellaisia juttuja, joiden tekeminen on muutenkin syystä tai toisesta lykkäytynyt! Kesällä sen sijaan virtaa riittää, ja niinpä näin loman loppumisen kunniaksi voisin tehdä pienen ”to do”-listan asioista, joihin lupaan tarttua loppukesän ja syksyn aikana!

Käyn ahkerammin kuntosalilla ja muutenkin liikkumassa! Vaikka töiden jälkeen tekisi mieli linnoittautua tietokoneen tai kirjan kanssa sohvannurkkaan, yritän lähteä useammin tekemään jotain hyödyllisempää ja tervehenkisempää.

Aloitan uuden harrastuksen! Olen pitkään halunnut aloittaa esimerkiksi aikuisbaletin ja tankotanssin – nyt vain ilmoitan itseni johonkin ryhmään, kun sopiva sattuu kohdalle. Oon superlaiska lähtemään yksin harrastamaan, eikä näillä näkymin kukaan kavereistani ainakaan ylläolevista kahdesta näyttäisi innostuvan – menen siis sitten vaikka yksin!


Menen valokuvauskurssille! Tilasin itse asiassa työpaikalta jo vapaa-ajanseteleitä juurikin tätä tarkoitusta ajatellen. Olen joskus muinioin ollut taidelukiossa, jossa pari valokuvauskurssia tuli käytyä (kunnes kyllästyin ja loikkasin taidepuolelta tavallisen lukion puolelle jo tokavuonna), mutta niistä tiedonmurusista ei taida olla muistissa enää edes rippeitä.  

Tilaan hääkuvien lisäksi muitakin valokuvia paperille ja järjestelen ne valokuva-albumeihin! Mun on pitänyt tilata matka- ja muita kuvia jo pienen ikuisuuden ajan (olisinkohan viimeksi tilannut niitä kolmisen vuotta sitten?), joten hääkuvia tilatessa otan härkää sarvista ja laitan tilaukseen myös muut kuvat. Ehkäpä tilaan niitä kuitenkin suoraan kirjan muodossa, niin vältyn kuvien liimailulta? Laiska, mikä laiska.


Ostan joka kuukausi vähintään yhden, mielenkiintoisen kirjan luettavaksi! Rakastan lukemista, mutta kirjastot ja minä ei sovita yhteen – on suuri mysteerio, miksi unohdan aina palauttaa lukemani kirjat ajallaan. Yleensä ostankin siis lukemistoni pokkareina, jotka kustantavat kuitenkin hieman vähemmän kuin kovakantiset versiot.

Järjestän laukkukaappini ja laitan sieltä tavalla tai toisella kiertoon sellaiset laukut, joita en tule ikinä käyttämään! Olen jo jonkin aikaa ostanut pelkästään hieman laadukkaampia laukkuja yksi/koko/väri-perusteella, mutta kaappiin on silti vuosien saatossa kertynyt kymmeniä ja taas kymmeniä laukkuja, joille tuskin löydän enää käyttöä.

Siinäpä ne – pieniä juttuja, jotka loppuviimeksi ovat itselleni ihan mieluisia, kun vain saisi otettua itseään niskasta kiinni ja tehtyä! Katsotaan tässä syksyn mittaan, kuinka onnistun!

2 kommenttia :

 1. Minulla on tuo valokuvien järjestely kanssa ihan vaiheessa! Olen jo tilannutkin kuvia, mutta lisää pitäisi tilata ja saada ne joskus albumeihin. Siinä sitä onkin puhdetta tylsiksi illoiksi :DD

  Liputan baletin ja/tai tankotanssin puolesta!

  Itse haaveilen vielä joskus opiskelevani valokuvausta.. Katsotaan, josko se joskus olisi mahdollista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin noiden valokuvien kanssa on vaan niin laiska - pitäisi valita parhaat yksilöt, lähettää tilaus, hakea ne postista... Hankalaa tää elämä välillä :D

   Poista