maanantai 13. elokuuta 2012

Taivasillallista?

Törmäsin tänään Dinner in the Sky-tempaukseen, joka järjestetään tällä viikolla Helsingin rautatientorilla. Nettisivuilla tapahtumasta kerrotaan muun muassa seuraavaa:

"Dinner in the Sky® -konsepti tarjoaa unohtumattoman fine dining -kokemuksen yläilmoissa, jossa ylellinen ilmapiiri, henkeäsalpaavat näkymät ja huippukokkien valmistama makunautinto luovat ikimuistoisen elämyksen. Dinner in the Sky® ja kulinaariset nautinnot odottavat Sinua aivan Helsingin keskustassa 13.-19.8.2012. Rautatientorin aukiolla Dinner in the Sky® -pöytä ja 22 asiakasta nostetaan 40 metrin korkeuteen ammattilaisten varmistaessa tilaisuuden sujuvuuden sekä turvallisuuden." -Dinnerinthesky.fi


Kuvat lainattu täältä

Tarjolla on lounasta hintaan 89 euroa/hlö, samppanjaa ja pieniä herkkuja iltapäivällä hintaan 49 euroa/hlö, taikka neljän ruokalajin illallista hintaan 169 euroa/hlö. Härveli on mahdollista toki vuokrata myös täydelle pöytäseurueelle, jos tällainen viihdyke sattuu miellyttämään vaikkapa jotain kaveriporukkaa.

 Mielenkiintoista vai ihan päätöntä? Hmm, en tiedä! Ainakin nettisivun kuvat olivat melko huikeita; oikeastaan harmi, kun en tajunnut tätä aikaisemmin - Riku olisi varmasti tykännyt tästä huomenlahjana! Itse lievästi korkeita paikkoja karsastavana en varmaankaan illallista lähtisi varaamaan, mutta tuo parinkymmenen minuutin pituinen samppanjasessio voisi olla kokemuksena ihan jännä. Jotain piristystä vaikkapa lauantai-iltapäivään! Mutta entä jos sataa kuin saavista kaatamalla ja tuulee niin, että tukka irtoo? Ja mitä sitten tapahtuu, jos jonkun pitää päästä vessaan? Tai joku saa paniikkikohtauksen? Ehkä tämä kokemus jää minulta siis välistä - ainakin tältä vuodelta.

Psst! Tämäkin blogi löytyy nyt Blogilistalta sekä Bloglovinista
Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

2 kommenttia :

  1. Tuo systeemi oli pari vuotta sitten täällä meilläkin päin ja se näytti aika huimalta. Jotenkin vähän houkuttelisi kokeilla, mutta ei sitten kuitenkaan. Jännää se varmasti olisi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voishan se olla semmonen "once in a lifetime"-juttu :) Mutta on hintakin kyllä aika suolainen.

      Poista