lauantai 4. elokuuta 2012

Welcome!

Moikkamoi, ja tervetuloa uutukaiseen blogiini! Tämän tekeleen taustasta sen verran, että harrastin yli vuoden hääbloggailua Wedding Roulette-blogini puolella. Nyt hääpäivämme on kuitenkin onnistuneesti takanapäin, mutta blogin kirjoittamista tekee mieli jatkaa; siitä on tullut kiva harrastus. Hääjuttuja etenkin omista häistämme tulen päivittämään edelleenkin hääblogini puolelle, mutta muutkin höpinät tahtovat löytää paikkansa. Koska tuo blogi oli kuitenkin lähtökohtaisesti hääaiheinen (vaikka sinne tuli kyllä välillä muutakin haaveksittua), en viitsi sitä täyttää muilla jutuillani - tässä siis ollaan!

Tässä blogissa tullaan pyörittelemään hieman arkisempia asioita: mitä nyt päiviini milloinkin kuuluu. Lähtökohtaisesti haluaisin kuitenkin pitää tämänkin blogin hääaiheisen tekeleeni lailla "hyvän mielen paikkana", joten aihealueet lienevät varsin kevyitä. Luvassa on varmasti arjen lisäksi ripaus juhlaa, matkustelua, eläimiä, asunto- ja sisustushaaveita sekä vaatteita ja asusteita.

Jos en ole hääblogimaailmasta tuttu, niin laitetaan pieni esittely itsestäni vielä tähän loppuun:
Olen 27-vuotias
Asun Helsingin Kampissa aviomieheni kanssa
Rakastan matkustelua!
Matkustelun lisäksi olen friikahtanut etenkin kenkiin ja laukkuihin
Tykkään juhlimisesta, kesäterasseista, samppanjasta, haaveiden toteuttamisesta, lukemisesta, puujalkavitseistä, naurun täyttämistä illoista ystävien kanssa, Peter Pan-asenteesta, eläimistä ja mistä milloinkin - riippuen päivästä.

Blogin ulkoasu on vielä melkoisen vaiheessa, mutta parantelen sitä tässä pikkuhiljaa, kun aikaa liikenee. 

Tervetuloa seuraamaan!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti