perjantai 21. syyskuuta 2012

Kadonnut aikarauta

Pakko se on tunnustaa – olen hukannut lempparikelloni. En ole nähnyt sitä nimittäin kuukausiin, mutta olen luottanut sen ilmestyvän jostain jemma-nimisestä paikasta ajan kanssa esille. No, eipä ole ilmestynyt. Harmittaa niin hemmetisti; se oli ihan oikeasti tosi kiva rannekello! Kyseessä oli D&G:n naisten Sestiere valkoisella nahkarannekkeella, ja nyt harkitsen vakavasti täysin samanlaisen hankkimista kadonneen tilalle. Onhan se tietysti tyhmää, jos alkuperäinen sittenkin joskus päättää löytyä jostakin, mutta en ole löytänyt kovin paljon parempaakaan vaihtoehtoa tilalle. Näistä edullisista rannekellomerkeistä D&G:n valikoima miellyttää omaa silmääni muutenkin eniten, ja useamman kellon omistaneena myös laatu on riittävän hyvä.

Selailinkin siis myös muita rannekellomalleja, ja tällä hetkellä pähkäilen näiden neljän, varsin erinäköisen vaihtoehdon välillä:


Tarkoituksena olisi siis hankkia suurikokoinen rannekello. Oikeassa alanurkassa samanlainen Sestiere kuin oma kadonnut lampaani, jonka tilaaminen näistä neljästä suosikistakin kiinnostaisi eniten. Mitä ootte mieltä, onko täysin pöljää tilata kadonneen tilalle tismalleen sama tuote?

PS. Mä oon niin ratkipoikki! Pääsin töistä kotiin saakka siinä seitsemän pintaan, minkä jälkeen jumpattiin tuota pöytäprojektia puoli yhteentoista saakka. Huomenna toivon mukaan saadaan se valmiiksi!

4 kommenttia :

 1. Mä heti katoin et toi oikeen alanurkan kello on ihanin :D Voihan se olla et alkuperänen kello vielä ilmestyy sieltä jemmastaan, mut jos ei, niin oispa sitten kuitenkin samanlainen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä jostain syystä edelleen omakin suosikkini; etenkin nuo kullansävyiset kellot muistuttavat vähän liikaa Michael Korsin "bloggaajakelloja", joista itse en ole kovin innostunut.

   Poista
 2. Joko olet ehtinyt ostaa uuden kellon? Kuulin huhuja, että D&G lopettaa kellojen valmistuksen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En itse asiassa ole :) Saman jutun oon kuullut - korujenkin valmistus taisi loppua jo jokin aika sitten. Nyt vois saada viimeisiä kappaleita halvalla, pitääkin katsella ;)

   Poista