sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Eskimo boots etc.

Ja taas kenkiä; jälleen kerran mukavuuskenkiä - minkäpä sitä itselleen voi? Syksyisestä säästä huolimatta olen painellut kuluneen viikon menemään enemmän tai vähemmän ballerinalinjalla. Jotenkin sitä ei vain suostu uskomaan, että pitäisi kesän jälkeen orientoitua jälleen käyttämään esimerkiksi sukkia ja syyskenkiä. Kelit alkavat kuitenkin olla sellaiset, että hiljalleen kesäkenkäkokoelma on jo ihan pakko syrjäyttää syys- ja talvikengillä. Pienen kenkäkaappikatsauksen perusteella huomasin kuitenkin yhden puutteen: olen jo monen talven ajan luottanut Emun Stingereihin syksyn ja talven mukavuuskenkinä. Ulkonäöstä voidaan olla monta mieltä, mutta käytännöllisyys tällaisissa töpöttimissä on omaa luokkaansa! Oma parini alkaa kuitenkin hiljalleen vedellä viimeisiään, mutten kuitenkaan ole ajatellut luopua tällaisesta helposta vaihtoehdosta, jonka voi vetää jalkaan melkein milloin tahansa. Vaikka Emu on osoittautunut erittäin hyväksi, kestäväksi ja joihinkin kilpailijoihinsa verrattuna edulliseksi merkiksi, tällä kertaa ajattelin kokeilla jotain erilaista. Olen jo usean talven ajan ihaillut Moun comfort boot -valikoimaa (osa myös Net-a-Porterissa). Sieltä löytyy esimerkiksi tällaista talviherkkua:


Itse huomasin puutteita myös talvikenkäosastoni väriskaalassa: käytännössä kaikki kenkäni ovat todella synkän sävyisiä tai vaihtoehtoisesti tylsähköjä vaalean/beigen variaatioita, jotka jostain syystä eksyvät ostoskoriini lähes yhtä usein kuin musta. Tällä kertaa ajattelin siis tilata itselleni värikkäät talvikengät - eihän näitä missään näennäisesti virallisissa tilanteissa tule käytettyä, joten synkkää arkipäivää piristävä väri on ihan paikallaan! Klikkasin siis itselleni siniset Moun Eskimo-bootsit keskimittaisella varrella, lyhytvartiset Emut kun ovat käyttökuntoiset ainakin vielä tämän talven ajan. Eivätköhän nämä farkkujen kanssa tule toimimaan vallan mainiosti! 


Ihanaa syyssunnuntaita teille kaikille!

4 kommenttia :

 1. Voi apua miten ihanat, etenkin nuo siniset! Krääh! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) En malta odottaa, että saapuvat kotiin!

   Poista
 2. Näyttääpäs nuo kengät ihanilta ja lämpimiltä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä :) Itse ensin vierastin tuota väriä, mutta mitä enemmän kuvista katsoo, sitä tyytyväisempi olen valintaani: ei aina sitä neutraalia värimaailmaa! Saa nähdä, mitkä fiilikset sitten, kun saapuvat ihan kotiin asti :)

   Poista