tiistai 18. syyskuuta 2012

Hei, me tuunataan!

Iltasanomain mukaan jotkut helsinkiläiset ovat viettäneet tänään Ryyppäyspäivää, mutta arvatkaapa, mitä meidän taloudessa ollaan koko ilta tehty? Huhkittu autotallissa nikkarointihommissa, kuten mulla on tapana kutsua kaikkea tee-se-itse-mies-puuhastelua! Itse en loista missään diy-hommissa, enkä niistä ole kovasti ollut edes kiinnostunut, joten tässä projektissa on selkeästi uutuudenviehätystä. Potkaistiin tänään alulle siis pieni sisustusprojekti, jonka kanssa ollaan jahkattu jo - öh - parisen vuotta. Meillä on siis pyörinyt nurkissa jo kauan muuan kokopuinen "perintöpöytä", joka on sinänsä ihan kivan näköinen, näppärän kokoinen moneen eri tarkoitukseen ja lisäksi myös jatkettavuutensa ansiosta käytännöllinenkin... Mutta ihan hirveässä kunnossa! Nyt siis vihdoin käytiin ostamassa tarvittavat tykötarpeet ja ruvettiin toimeen. Tässä alkutilanne:
Kovia on kokenut, raukkaparka. Mutta miksi heittää hyvää hukkaan? En halua kotiin enää yhtään "kertakäyttöistä" lastulevyviritelmää.

Tarkoituksena on siis hioa koko pöydästä maali pois sekä muuttaa väriä valkoisen kalustelakan avulla. Tämän illan aikana saatiin vasta hiottua ja lakattua pöydän jatkopala (käsipelillä hiominen on helkatin hidasta hommaa), joten muutama syysilta tässä saattaa vierähtää! Näytän sitten aikanaan lopputuloksen (jos kehtaan), mutta tässä vähän esimakua melkein valmiin jatkopalan muodossa:


PS. Blogin puolelle lienee lähiaikoina tärähtämässä lisää "diy for dummies"-settiä, sillä vakaana aikeenamme on myös muuntaa keittiön tuolien päälliset punaisista mustiin. Apuja kuitenkin kaivattaisiin - kertokaa pliis, mikä on Helsingin paras & laajavalikoimaisin kangaskauppa! Luottokaverit ja parhaat ystävät, nettikaupat siis, eivät ole nimittäin optio, sillä kummankaan kangastietämys ei ole kovinkaan superia ja siksi pitäisi päästä kyselemään ja käpistelemään ihan paikan päälle.

2 kommenttia :

  1. Keskustan Eurookangas on monipuolinen ja siellä on hyvä ja asiantunteva palvelu ainakin oman kokemuksen mukaan! Onnea projekteihin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyykin käydä siellä! Eilen käytiin Itiksen Eurokankaassa ja se oli kyllä niin hanurista kuin vaan voi olla :D Tosin muistelisin, että Turussakin oli keskustassa hyvä ja iso Eurokangas aikanaan, kun siellä asuin :)

      Poista