torstai 13. syyskuuta 2012

Pimp my dog: Leevin uusi look

 Varmaan jokainen on joskus saattanut kuulla tarinoita siitä, miten mies saapuu kotiin polttari- tai muulta rymyreissulta tukka kynittynä. Meillä mies saatiin kesäkuussa polttareistaan kotiin vielä vahvasti hiukset päässä, mutta kaljuna meille kesälomareissultaan saapui koira! Leevi on siis viettänyt kesän mun vanhempieni kanssa mökillä, ja eilen hänet kyyditettiin Helsinkiin. Ja taivas varjele, mitä sieltä tuli!

Before


After


Että semmoinen pikku hylje, jolla on päälaella runsas kasariletti! Leevi oli näet käynyt tukkatohtorilla, sillä paksun turkin välissä oli ollut niin paljon irtokarvaa, ettei enää harjaaminenkaan ollut kuulemma auttanut, vaan karvaa oli irronnut joka paikkaan. Mutta voi että se on tällä hetkellä ruma! Me molemmat ollaan naureskeltu raukkaparalle koko päivä, eikä ihme, että herraa varmaan jo vähän hämmentää. Turkki on kuitenkin ihanan pehmeä, ja kasvaahan se toki takaisin. Leevin habitukseen kuuluu olla tuollainen pitkäkarvainen turjake!

Tässä alkaa olla ja semmoinen ilme, että itse sankarikin on täysin kypsynyt sadanteen "Tuituituitui, voi että kun kyllä oot ruma"-paijaukseen...

Eli aina ei mene koirakaverinkaan parturireissu ihan kuin elokuvissa. Ei mulla muuta, me mennään Leevin kanssa unten maille!

4 kommenttia :

  1. Eikä! Voi pientä suloista rottaa <3

    VastaaPoista
  2. Voi toista! :DD ihan raasun näköinen ilman pitkiä karvojaan. No, onneksi ne kasvavat takaisin. ;)

    VastaaPoista