keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Things I love: Sweaters

Tuolla hääblogin puolella esittelin aika ajoin itseäni hirmuisesti miellyttäviä juttuja "Things I love"-otsikoiden alla. Koska ne jutut liittyivät useimmiten aivan johonkin muuhun kuin häihin, siirretäänpä kyseisen kategorian höpötykset tämän blogin puolelle! Mun mielestä syksyyn kuuluvat ehdottomasti erilaiset neulepuserot (keksiikö joku paremman suomennoksen tuolle sweaterille? Argh). Niitä voi yhdistellä vaikka minkälaisen vaateparren kanssa tehden asusta joko rennon sporttisen tai after work -tyyppisesti hieman formaalimman. Valkkailin Net-a-porterista muutamia suosikkipaitoja ja asuyhdistelmiä:


1 Dolce & Gabbanan neule ihanalla "mummon ristipistotyö"-kuviolla, joka on ilmeisesti tänä syksynä erittäin ajankohtainen // 2 Aubin & Willsin rento collegepaita yhdistettynä värikkäisiin farkkuihin - toimii! // 3 Helmut Langin mustavalkoisessa neuleessa helma on pidempi takaa kuin edestä, mistä tykkään hurjasti // 4 Nina Riccin neule, jossa hihat ja selkäosa ovat läpikuultavaa neulosta sopisi myös formaalimpaan meininkiin. Ihanan muhkea kaulus! //

5 Chloén neuleessa näkyvä mustan ja kermanvalkoisen yhdistelmä toimii - noh - aina // 6 Burberry Londonin paidan etumuksen kuviointi on yksinkertaisesti täydellinen! // 7 Stella McCartneyn neuleessa on kaikki elementit, joista tykkään: oversize, musta-valko-harmaus ja kuviointi, johon katse kiinnittyy // 8 Proenza Schoulerin neuleessa on ihanan syksyistä oranssia, johon olen jostain syystä hullaantunut tänä syksynä. Lisäksi kuvassa näkyvä asuyhdistelmä on omaan silmääni lähes täydellinen!

Etenkin kapeisiin housuihin ja korkeisiin korkoihin yhdistetty neule miellyttää ainakin tämän tädin silmää! Kapean neuleen yhdistämistä leveisiin housuihin neloskuvan tapaan tahtoisin myös kokeilla tänä syksynä - pitäisi vain löytää hyvin istuvat, leveälahkeiset housut. Tällaisella hädintuskin 160-senttisellä hukkapätkällä sellaisten löytäminen on tosin työn ja tuskan takana, jos edes mahdollista, ja vaativat toki kaverikseen korkeat korot. Ja voi turkanen, että jaksan joka syksy (ja kevät) kirota faktan, etten voi käyttää villaa, sinne minne aurinko ei todellakaan paista - noista ylläolevistahan suuri osa sisältää villaa muodossa tai toisessa.  

Mitä itse pidätte syksyn luottovaatteena?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti