perjantai 7. syyskuuta 2012

Valoja taivaalla & ihkaeka asukuva

Tänään Helsingissä kilpailtiin jälleen ilotulituksen suomenmestaruudesta. Täytyy tunnustaa, että taivaan tuuliin pumautetuilla rahoilla saatava show ainakin näin maallikon silmään näyttää joka vuosi lähestulkoon samanlaiselta, kun koskaan ei muisteta hakeutua musiikkilaitteiden viereen, missä esityksestä saisi kenties enemmän irti. Silti sitä pitää päästä joka ikinen syksy katsomaan, käydäänhän nämä skabat kivenheiton päässä kotoa.


Uhkailin tuossa jokin aika sitten julkaista täällä välillä myös "päivän asu"-tyyppisiä kuvia, joten täältä pesee! Tämän blogin ensimmäiset, vartavasten tätä tarkoitusta varten otetut asukuvat, olkaapa hyvät:
Kengät Jeffrey Campbell // Farkut Katharine Hamnett // Laukku DKNY // Poncho Joku Nellysta tilattu // Panta Etsy.comin kautta tilattu

Näissä näkyy muutamiakin viime aikojen juttuja: tukka kaipasi muutosta ja liukuvärihän siitä tuli. Hiukset ovat siis tällä hetkellä ihan vaaleat latvoista ja tummenevat asteittain juureen päin. Onnistuin prosessissa mielestäni ihan mukiinmenevästi (mikä ihmeen sanonta tuo muuten on?) ja nyt on helppo kasvatella omaa vaaleanruskeaa väriä pikkustahiljaa esiin. Ja kuten kuvasta näkyy, sorruin myös mainospommituksen ja hehkutuksen uhriksi ja kyllä vain: olen hankkinut itselleni Campbellin Litat. Olin pitkään miettinyt, että malliltaan nämä ovat "just munnäköiset" ja kun vielä valkoinen glitterversio osui silmään, niin ostopäätös oli sillä sinetöity, vaikka pitkään jaksoin vastustaa kiusausta. Jalkaan nämä pääsivät ensimmäistä kertaa tänään, ja kyllä näillä helposti Taka-Töölöstä Kamppiin käveli!

10 kommenttia :

 1. Ihan mielettömiä noi ilotulituskuvat! Harmi, että itse kaiken kiireen keskellä ihan kokonaan missasin häppeningin... Niin ja vautsi vau, mitkä kengät ;)

  VastaaPoista
 2. Aivan tosi ihanat kengät sulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itsekin tykkään kovasti - tai no, mitä nyt yhden käyttökerran perusteella voi sanoa :)

   Poista
 3. Ihan tosi mageet kengät! Siis ei yhtään oman tyyliset, mutta sun jalassa ne vaan näyttää niin hienoilta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe :) Mulla oli jo ennen näiden hankkimista viha-rakkaussuhde näihin, joten olihan ne pakko testata :D

   Poista
 4. Oho mitkä kengät. Erittäin rock n´roll! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Vielä enemmän olis ne spike-mallit, mutta ne ei taas ole niin mua :)

   Poista
 5. Kuten varmaan arvaat nää on musta ihanat! :D

  VastaaPoista