perjantai 26. lokakuuta 2012

Meidän tötterö: By Rydéns Captain

Tässä on tullut lähiaikoina vietettyä tovi jos toinenkin erinäisissä sisustusliikkeissä - pitäähän sitä tarjontaa katsastaa, ettei tule ostettua sikaa säkissä. Pidemmänlaisen työpäivän jälkeen vaan kovin moni putiikki on jo ehtinyt sulkea ovensa, joten käpistelynhimoiselle asiakkaalle ei täällä pääkaupungissammekaan ole kovin montaa vaihtoehtoa tarjolla. Siksi suuntasimmekin *krhm* ilmiselvimpään paikkaan, eli Stockalle, joka pitää oviaan kutsuvasti avoinna iltaysiin saakka. Vaikka valikoima siellä on mitä on, mua ei pitäisi päästää valloilleen kyseisen tavaratalon ylimmissä kerroksissa, sillä aina sieltä löytyy jokin esine, joka aiheuttaa vakavanlaatuisen päähänpinttymän. Näin tälläkin kertaa.

Riku oli ottanut jo aiemmin asian esille lausumalla taikasanan (tai pikemminkin -lauseen): "Ja sitten me tarvittaisiin lattiavalaisin." En ollut ehtinyt sen suuremmin asiaan perehtyä, mutta juttu oli jäänyt kummittelemaan mielen perukoille. Kuten muutenkin tuollaisissa jutuissa, joista ei sen suurempaa alkuvisiota ole, sitä tulee usein ajateltua "sen oikean" kävelevän jonkin nurkan takaa vastaan, kunhan jaksaa tarpeeksi nuohota nurkkia. Näin nyt sitten kävi - törmäsin Stockalla lattiavalaisimeen, joka on vaan niin minun tötterö kuin mikäään tötterö voi olla. Onneksi Riku oli samoilla linjoilla: tästä tuli molemmille välittömästi hyvä fiilis ja sijoituspaikka uudessa kodissa lienee myös selvä - samaan kohtaan kuin allaolevan kuvan jalkalamppu:


Mietittiin tätä yön yli ja tänään kävin tilaamassa lampun Stockalta valkoisena. Olkaapa hyvät, meidän pömpeli, eli By Rydénsin Captain -lattiavalaisin:
Tuo meidän tilaamamme yksilön "sisus" ei muuten vaikuttanut ainakaan tavaratalon valokarnevaalissa laisinkaan tuollaiselta kullertavalta, vaan sisälmykset olivat ennemminkin harmaahan taittavat... Toivottavasti näin on asian laita myös lampun saapuessa - ei ole erittäin hyvä ellei täydellinen tämä tuolla kullertavalla sävyllä :D 

Mä tykkään anyways!

6 kommenttia :

 1. Ei oo totta! Tuota samaa olen himoinnut tännekin, mut ku ei oo raskinu ostaa. Oi saanhan tulla sitten kuolaamaan sitä saanhan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa vain muuton jälkeen joulukuussa :) Jahka raaskin pitää sen paketissa muuttoon saakka, hmmmm ;)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Itse rakastuin tähän päätäpahkaa nähtyäni :) Pelkään, että meille tulee liian kliinistä (uusi asunto + mieltymys mustavalkoiseen), niin metsästän tällaisia rouheampia detaljeja :D

   Poista
 3. Tuo valaisin on todella kiva ja kätevä! Täydellinen tunnelman luoja himmentimensä ansiosta.
  Eli omasta kodistani löytyy samanmoinen ja valkoisena. Eläkä pelkää, valaisimen sisus ei ole kullertava :)

  -Captainin onnellinen omistaja-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, hyvä tietää :) Tänään mä saan omani jo kotiin - saas nähdä, maltanko pitää paketissa muuttoon saakka!

   Poista