maanantai 8. lokakuuta 2012

Päivän kuva & höpinää


Photo a day #8: Angle. Ehkä mun pitää avata tätä vähän - yritin siis jotenkin kovin hipsteristi ottaa itsestäni kuvaa ottamassa itsestäni kuvaa auton peilin kautta, että tulis sitä kulmaa tähän hommaan, muttei tää nyt mennyt yhtään niin hyvin kuin elokuvissa (tai mun hipsterihtävien kavereiden Instagrameissa). Olkoon, perhana - olisin muutenkin ollut kuvassa todella viehkeänä ja suihkunraikkaana hakemassa autotallista huomenna tarvitsemiani tavaroita illalla kello 22:30, joten ehkä parempi näin.

Olen ollut koko alkukuun todella laiska tämän blogin kanssa - postausideoita olisi vaikka millä mitalla (samoin kuin puoliksi kirjoitettuja postauksia), mutta aika ei tahdo millään riittää! Tälläkin viikolla työasioissa menee neljä iltaa viidestä. En silti todellakaan valita - mä kyllä tykkään, ettei tarvitse pelkästään istua toimistolla!

Sitten aivan muihin juttuihin! Eli operaatio kodinmetsästys sen kuin vaan jatkuu jatkumistaan... Eilenkin koko iltapäivä vierähti asuntonäytöissä, mutta mitään maatamullistavaa ei sattunut vastaan. Lisäksi mua ärsyttää välillä ihan kympillä joidenkin välittäjien asenne - käykö noissa näytöissä muka niin paljon "sunnuntaikyttääjiä ja -haaveilijoita", että jotkut potentiaaliset ostajat voi sivuuttaa ihan tuosta vaan? Siksikin yleensä yritetään välttää noita viikonlopun massanäyttöjä, mutta eipä tuosta nyt sen enempää...

Aiemmassa postauksessanikin hehkuttamani hyvän fiiliksen talo ei sitten kuitenkaan ollut meitä varten - monenmoisia "pikkuvikoja" tuli näytössä esille, joten ei se vaan ollut meille tarkoitettu (en esimerkiksi voi kuvitella asuvani asunnossa, jonka olkkarin ikkunan takana on korttelin yhteinen leikkikenttä...). Viime viikolla tosin kävimme vilkaisemassa puolileikillämme erästä taloa, joka kuvista päätellen ei ollut yhtään houkutteleva, mutta paikan päällä se vain kolahti ja täysillä! Ostoneuvottelut siitä aiotaan polkaista käyntiin alkuviikon aikana, joten pitäkäähän peukkuja :) Että semmoista tänne suuntaan kuuluu tällä hetkellä...

Mitä teille kuuluu? :)

2 kommenttia :

 1. Mahtavuutta tuo kolahtaminen! Peukut on täällä pystyssä :) Vähän sama ongelma mulla, hirveesti olisi juttuja, mutta tuntuu ettei aika mitenkään riitä.. Mulla on suuri ikävä sellaista laiskaa sunnuntaita, että voisi vaan köllötellä sohvalla koko päivän ja läppäri sylissä tuijottaa Poirotia töllöstä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ensi viikolla päästään tarjoamaankin, kun pankkiasiat on nyt hoidettu.. Ensin pitäis käydä vielä muutama muu vaihtoehto kurkkaamassa ;)

   Meillä nää sunnuntait on lähiaikoina mennyt tosiaan asuntometsällä.. Ens sunnuntaina en lähde!

   Poista