keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Säkkituoliunelmia

Muistan mulla olleen 1990-luvun alkupuolella kolme unelmaa: säkkituoli, parvisänky sekä Jordyn kasetti. Näin parisenkymmentä vuotta tuosta eteenpäin yksi kovasta kolmikosta on jälleen noussut toivelistalle: säkkituoli. Säkkituolissa olisi vain sitä jotain: oli syynä hankintaan sitten se muumimainen ulkonäkö, ysärinostalgiat tai vaikkapa vain mielikuva siitä, miten säkkituolista voisi muokata itselleen sopivan pesän, johon käpertyä lueskelemaan lehteä, kirjaa tai näpyttelemään läppäriä ihan just itselleen sopivalla mykkyrällä, mikä ei ihan noin vaan neliskanttisella sohvalla onnistu. Ai ollaanko tässä kohdallani onnistuttu mielikuvamarkkinoinnisa? Oh boy... Kuten joku tarkkasilmäinen on saattanut huomata, olen hehkutellut Fatboyta jo vuosikaudet sen hankkimisessa onnistumatta: yhdestäkään asunnosta moinen kapistus ei ole vielä löytänyt helposti paikkaansa, joten haave ikiomasta säkkituolista on jäänyt mielen perukoille. Nyt kuitenkin meillä tulee olemaan tilaa, mitä pilata sisustella, joten säkkituoli voisi löytää paikkansa esimerkiksi terassilta.


Eikö tällainen kaipaisi ehdottomasti säkkituolia, eikö?

Tähän tarkoitukseenhan sopisi varsin mainiosti joko Fatboyn valkoinen Mèthalowski Original taikka Buggle Up...Päämäärättömän selailun tuloksena löysin myös toisen varteenotettavan vaihtoehdon *täältä*:


Itselläni ei ole mitään käsitystä, saati kokemusta yllämainitusta valmistajasta, mutta tuolin muoto näyttäisi optimaaliselta niin lukemista kuin päämäärätöntä makoiluakin ajatellen... Sinänsä hieman pöhköä miettiä noita kesäajan kalusteita näin lokakuun loppupuolella, mutta tarkan markan mies & nainen (joiksi meillä on vakaa aikomus ryhtyä) miettivät ulkokalusteita silloin, kun tarjonta ei kohtaa kysyntää ja niistä saattaa saada jopa jonkinlaisen alennuksen!

10 kommenttia :

 1. Oijoi, mikä ihana terassi! Ehdottomasti tarvitsee säkkituolin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, niin tarttee :) Tuli vähän tilailtua tänään - säkkituoli jos toinenkin ;)

   Poista
 2. Joo säkkituolit on öh vähän muuttuneet tuolta kasariluvulta ,) Ja nykyään ei taida edes olla mitään mikä pilaisi sisustuksen. Jos miettii esim. punertavan pintaisia puukalusteita, joita kaikki heittivät roskalavoille vielä 10 vuotta sitten ja joita nyt tyylikkäimmät sisustusblogit ovat pullollaan ,) Go for it siis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Itsehän sain silloin aikanaan jostain Sotkasta tai vastaavasta ostetun, mustan säkkituolin, joka oli niin haurasta nahkaa, että polyuretaanipalloset tunkivat siitä jotakuinkin läpi :D

   Poista
 3. Melllä J haaveilee saavansa yläkertaan PELIHUONEEN ja sinne pari fatboyta. Ei taida tapahtua :D Meillä on edessä terassiremppa keväällä, joten sinne kyllä katetun alle voisi tällaista jopa harkita! Teille se passaisi ku nenä päähän, kun tuonne ei taida vesikään päästä satamaan, vaikka tuliskin viistosti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, miks ei pelihuonetta? ;)

   Luulisin, että tuolla kalusteet pysyy kuitenkin suht kuivana, vaikka katettua alaa ei olekaan hirmuisesti. Saas sitten nähdä tositoimissa :)

   Poista
 4. Mä muistan kun yhdessä vaiheessa lepakkotuolit oli ihan must ja olisin itsekin sellaisen halunnut ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä voisin vieläkin ottaa eteisen tuoliksi muunnelman lepakkotuolista :))

   Poista
 5. Nyt jo kuopatussa Perfektionismi-blogissa oli mun mielestä tuo alin tyyny ja olivat siihen todella tyytyväisiä. Munkin mielestä näyttää kivalta ja jos takapiha olisi yhtään aurinkoisempi (tai ylipäätään kesällä paistaisi aurinko), tommoinen olisi meilläkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekin noita alimmaisia nyt odotellaan saapuvaksi :) On noissa ainakin tilaa loikoilla, kun tilasin kaksi noita 120cm levyisiä, heh :D

   Poista