maanantai 5. marraskuuta 2012

Hääpuku esille vaatehuoneeseen?

Olin jo hääpukua vuosi sitten hankkiessani päättänyt, etten aio laittaa sitä kiertoon häiden jälkeen. Haluan säilyttää sen muistona tärkeästä päivästä, ja päästä hypistelemään sitä joskus tulevaisuudessakin, joten omasta unelmapuvusta luopuminen tuntui itselleni kaukaiselta ajatukselta, vaikka järjellä ajatellen ei puvun säilyttämisessä olekaan juuri mitään mieltä. Vaikken valinnutkaan omaa morsiuspukuani mistään pukujen kalleimmasta kategoriasta, sai siitä minusta silti pulittaa pitkän pennin ottaen huomioon sen, että käyttöön puku päätyi vain omassa tapauksessani kahdesti - hääpäivänä sekä trash the dress -kuvauksissa. Tällä hetkellä puku on säilötty vanhempieni varastoihin, sillä nykyisessä asunnossamme muhkeaa pukupussia ei olisi saanut mahtumaan sitten minnekään!
 
Muutamien hääbloggareiden teksteistä olinkin jo aiemmin bongannut idean morsiuspuvusta osana kodin sisustusta. Esimerkiksi Tanjan mahdottoman upea puku on laitettu kauniisti esille mallinuken päälle. Idea oli kuitenkin jäänyt jonnekin hyvin kauas mielen perukoille - eihän meillä ollut tarkoitusta ostaa asuntoa, johon tällainen hyvällä tahdollakaan olisi mahtunut... Viikonloppuna nappasin kuitenkin mukaani kaupan hyllyltä jonkin talolehden, ja siellähän erään pariskunnan talossa nakotti hääpuku sisustusta koristamassa! Itse en lehteä selaillessani kuitenkaan siihen sen kummemmin tarttunut, kunnes Riku lehteä plärätessään huomautti, kuinka kivalta idealta hääpuku framilla vaikutti. On mulla vaan hieno mies!
 
Kuva ??? & kuva
 
Kuten parin postauksen takaisesta pohjakuvasta näkyy, vaatehuoneeksi kaavailemani huoneen nurkassa on vaatekaapin takana "tyhjä rako", jonne puku saattaisi hyvinkin mahtua. Esimerkiksi Lohikarilta on saatavilla vaatetorsoja suhteellisen edulliseen hintaan (muitakin paikkoja saa toki vinkata!).  Vaikka kyseinen putiikki on suunnattu lähinnä yrityksille, itse ainakin kävin heidän liikkeestään hakemassa häitä varten useampaankin otteeseen tavaraa, joten myös tavallisen kuluttajan ostokset onnistuivat ilman ongelmia - hintoihin tosin lisättiin luonnollisesti arvonlisävero. Toki ensimmäiseksi täytyy asetella muut vaatehuoneeseen tulevat tilpehöörit paikoilleen ja miettiä sitten, jääkö tilaa vielä tarpeeksi - hääpukuni kun on kuitenkin suhteellisen massiivinen kapistus:
 
 
Näin puku ei pölyttyisi pussissaan jossain komeron perukoille, vaan siitä saataisiin kiva sisustuselementti. Itse en tätä kuitenkaan kovin näkyvälle paikalle tohtisi laittaa, mutta meidän kotona tuo vaatehuone sopisi puvun areenaksi aivan mainiosti! Ja voihan sen pakata myöhemmin takaisin pussiinsa, jos/kun alkaa kyllästyttää... Vaatetorsolle vaatehuoneesta löytyy nimittäin varmasti useampikin käyttötarkoitus!
 
Mitä mieltä te olette - täysin turha tilavaras vai kiva idea?

8 kommenttia :

 1. Minäkään en puvustani luovu :) Tällä hetkellä puku ei mahdu esille millään mutta jos joskus saan sen ison makkarin niin voisin harkita! Sain unelmieni hääpuvun ja ihanaa että saan pitää sen itselläni ( ja hypistellä mennen tullen jos huvittaa :D )

  VastaaPoista
 2. No on kyllä heeno mies, toihan on tosi hauska idea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe :) Saas nähdä, mahtuuko toteutukseen saakka!

   Poista
 3. Mä haluun ton ekan kuvan puvun! :D Ja toiset häät. Ja kaikkee muuta pientä.... :D

  VastaaPoista