lauantai 3. marraskuuta 2012

Makuuhuoneen sotkunurkka

Aiemmassa postauksessani haikailin mahdollisimman simppelin makuuhuoneen perään - ei liikaa krumeluureja, ainoastaan ne tarpeellisimmat sisusteet, kiitos. Tarkemmin mietittynä suunnitelmasta jäi uupumaan eräs varsin tarpeellinen elementti: sotkunurkka. Turhahan sitä on kaunistella - kiireessä tai väsyneenä kumpikaan meistä ei ole turhantarkka siitä, minne vaatteet tulee herätessä tai nukkumaan mennessä viskottua. Tällä hetkellä viskomisjärjestelmä on itsestään jalostunut seuraavasti: pesuun menevät vaatteet viskataan pyykkikoriin tai mahdollisimman lähelle pyykkikoria = lattialle ja vielä käyttökelpoiset vaatekappaleet täräytetään meikkauspöytäni äärellä olevien tuolien selkänojille. Kuulostaa ehkä kamalalta, mutta mun mielestäni toimii erittäin hyvin etenkin tuon tuolinkarmisysteemin osalta! Voin melko varmaksi nimittäin sanoa, ettei minusta lähiaikoina ole kuoriutumassa ihmistä, joka jaksaa viikata kotivaatteet joka aamu siististi odottamaan töistäpaluuta...
 
Makuuhuoneeseemme ei kuitenkaan ole ollut suunnitteilla meikkipöytää, saati tuoleja (tosin esimerkiksi Hayn Princen voisin sovittaa sinne vaikkapa väkisin, mutta eipä se taida istua ihan budjettiin), joten seisomme suurten kysymysten äärellä - mitenkäs nyt? Jonkinlainen tilan kannalta tehokas ratkaisu on siis hakusessa vaatteiden roikottamista varten! Tällä hetkellä vahvana vaihtoehtona on Hayn Loop -naulakko:
 
 
Tähän saisi viskattua helposti yö- ja kotivaatteet aamukiireessä odottelemaan iltaa ja lisäksi siihen voisi illalla ripustaa henkariin seuraavan työpäivän vaatteet. Tilaahan tämä ei vie juurikaan ja simppeli muotoilu miellyttää silmää, kuten useiden muidenkin Hayn tuotteiden kohdalla. Myöskään hintalappu ei aiheuttaisi sydämentykytyksiä - kelpo ratkaisulta kahden vaatteidenviskojan talouteen siis vaikuttaisi. Tämä päätyi siis "ehdoton ehkä"-listalle!
 
PS. Oi jee, saimme tässä tietää myös sen "virallisen" muuttopäivän - myyjä on tilannut siivouspalvelun hoitamaan loppusiivouksen eräälle joulukuiselle perjantaiaamupäivälle, joten sinä samaisena perjantaina voimme alkaa kantaa tavaroita sisään! Muuttoapua otettaisiin enemmän kuin kiitollisina vastaan, hehe ;)

6 kommenttia :

 1. Me ratkaistiin ongelma omistamalla makkarin lipastosta yksi laatikko "näitä voi vielä käyttää"-vaatteille. Eivät ole enää rumasti näkyvillä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi ois kyllä hyvä! :) Meidät tuntien tosin vaatteet päätyisivät silti lattialle, kun jonnekin ne pitää viskata, heh :D

   Poista
 2. Mun mielestä tuo naulakko palvelee mainiosti tuota kertaalleen käytettyjen vaatteiden säilyttämistä, pelkona tosin, miten korkea vaatevuori tuon yläkapulan päälle kertyy ;(
  Olenpa melkoisen varma, että Loop päätyy myös joskus tulevaisuudessa meidänkin kotiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mietin itsekin :) Tosin ehkä niitä vaatteita tulisi siitä karsittua vähän useammin, kun tilaa ei olisi yhtä paljon kuin kahden tuolin karmilla ;)

   Poista
 3. Katoin tota ihan samaa naulakkosysteemiä yks päivä Formverkissä! Meillä siis ihan tasan sama ongelma, vaatteet tuppaa kertymään kasoihin lattialle.. Oon jo saanut periaatteellisen luvan hankkia sisustustikkaat tähän tehtävään, mutta kivoja ei ole vielä löytynyt. Ehkä voisin vaihtaa tikkaat tähän..? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin kävin tätä käpistelemässä just Formverkissa!

   Sisustustikkaat on mullakin haussa, tosin ei makkariin - vinkkaa ihmeessä mullekin, jos löydät jostain kivat ;)

   Poista