tiistai 20. marraskuuta 2012

Minä myös, kun muutkin: Joulutoiveita

Kirjeitä joulupukille on näkynyt lähiaikoina blogissa jos toisessakin, joten lyönpä itsekin oman lusikkani kyseiseen soppaan. Perimmäisenä syynä listan kokoamiseen oli kuitenkin R:n suunnalta tullut vieno pyyntö kyseisestä listauksesta. Joulutoivelistoilla ollaan menty siis meidän taloudessa monet joulut; Riku ei tykkää valkkailla lahjoja itse, ja tällaisella tylsähköllä tavalla paketista paljastuu joka tapauksessa jotain mieluista, mikä myös varmasti pääsee käyttöön! Useampana jouluna tosin olemme olleet reissussa jossain päin maailmaa, ja silloin lahjoja emme ole vaihtaneet laisinkaan. Näin Suomessa joulun pyhät kykkiessä on kuitenkin kiva vaihtaa jotkut pienet lahjat - kuuluuhan se näihin joulun perinteisiin, joita ainakin omasta mielestäni on kotimaan kamaralla ollessa ihan mukavaa seurata.
 
 
Mun tämänvuotinen listani oli melko lyhyt: en vaan keksinyt hirveän paljon sellaisia juttuja sopivassa hintaluokassa, joita oikeasti tarvitsen, ja joita toisen on suhteellisen helppo ostaa lahjaksi. Ekana listalle päätyi kello - olen tosiaankin hukannut sen D&G:n kelloni, jonka perään jossain aiemmassa postauksessani haikailin. Tuollaisen chronograph-tyyppisen ratkaisun löysin DKNY:n valikoimista, mikä voisi olla just hyvä korvaaja kadonneelle yksilölle!
 
Lisäksi listalle päätyivät Australia Luxe Collectiven talvitossukat. Vilukissana viihdyn käytännössä koko talvikauden erilaisissa karva- ja untuvaratkaisuissa niin sisä- kuin ulkotiloissakin enemmän tai vähemmän aina, jollei tilanne ehdottomasti vaadi virallisempaa linjaa. Laadukkaat, kokopitkät versiot puuttuvat tällä hetkellä vielä kenkäkaapista, joten nämä olisivat varmasti hintansa väärti.
 
Sopivasti jokaisen joulun aikaan ilmestyvä, uunituore Remes alkaa myös olla jo joululahjakliseiden klassikko, joka tulee jouluaattoillan ja joulupäivän aikana lukaistua läpi. Glögi, pipari ja Remes - parempaa yhdistelmää aattoillan saunan jälkeisiin fiiliksiin en osaa enää edes keksiä!
 
Myös Mulberryn Tamara-huivin harmaana päätin ujuttaa tälle listalle. Se on ollut jo pitkään mehustelun kohteenani, joten se saattaisi olla näiden joukosta ehdoton ykkönen noin omia "mä niin haluun"-tyyppisiä mietintöjäni ajatellen.
 
Lisäksi listalla ovat harmaat anteeksi pieruverkkarit. Kuvassa olevat Juicy Couturen pöksyt bongasin Outnetista, ja ne päätyivät listalle lähinnä referenssikuvana, sillä pitkään oma mielikkini kotiasusteista on ollut Juicyn huppari. Alaosalla ei toisaalta ole niin väliä; itse suosin tällä hetkellä lähinnä miespuolisilta ystäviltäni pihistämiä ylisuuria college-housuja, jotka ovat oikeasti ihan parhaita kotivaatteita! Lempparit taitavat tällä hetkellä olla erään kaverini hylkäämät abiverkkarit vuodelta kivi ja kirves, öh.. Kaikki siis käy näissä - mieluiten kuitenkin harmaat, mahdollisimman löysät collegepökät.. Hehe, oon niiin lady!
 
Semmoista siis mahtuu toivelistalle tänä vuonna. En tietenkään kuvittele saavani näistä jokaikistä, mutta siinähän se taika piileekin - jännitys säilyy jouluaattoon asti! Vähän kuin lapsena kirjoittaessa kilometrin pituisen listan leluista...

2 kommenttia :

  1. Kivoja toiveita sulla! Ehkä joulupukki eksyy tänne ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lista taisi vilahtaa pukille myös sähköpostitse ;))

      Poista