torstai 1. marraskuuta 2012

Mombasaan...

Voi pojat, meidän "viralliseen häämatkaan" ei ole enää kuin pari kuukautta aikaa! Pakko tunnustaa, että sitä on tullut kyllä odotettua kovasti aivan matkan tilaamisesta saakka ja "Kenia"-kansioon on päätynyt fiilistelykuva jos toinenkin. On ihana päästä pitkästä aikaa matkustamaan jonnekin Eurooppaa kauemmas; ihan uusiin ympyröihin. Viimeisestä mannertenvälisestä matkasta on ehtinyt jo vierähtää melkein kolme vuotta - eipä ole enää yhtään niin simppeliä irrottaa talvilomista vaikkapa kuukauden mittaista pätkää seikkailua varten, kuten opiskeluaikaan tuli joka vuosi tehtyä. Tämäkin reissu on vain kahden viikon mittainen, mutta varmasti näkemistä ja kokemista riittää! Ensimmäisen viikon vietämme siis safarilla Keniassa, minkä jälkeen seuraava viikko sujuu chilleissä tunnelmissa Mombasassa, josta tällä kertaa haeskelin kuvia.
 Kuvat täältä, täältä, täältä, täältä, täältä & Googlen kuvahausta
 
Tammikuuta odotellessa siis... Jos joltakulta löytyy kokemuksia Mombasasta, niitä otetaan kiitollisena vastaan! Rantalomailuhan tuolla lukemani perusteella lienee "se juttu", mikä näin häämatkalaisena sopii kuvioon varsin mainiosti... Vinkkejä tekemiseen ja kokemiseen olisi silti hakusessa, jahka niitä löytyy!

2 kommenttia :

 1. Oi että. Täällä ollaan myös ihan jo häämatkatunnelmissa, vaikka omaan on vielä se vuosi ja 2 kk aikaa (: Kovasti ollaan suunniteltu reittiä ja selvitelty Inca trailin opastettujen vaellusten hintoja!

  Vitsi teidän matkasta tulee ikimuistoinen. En kestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää kannattaa odottaa (ja suunnitella tarkasti) ;)

   Teillekin tulee varmasti aivan älyttömän upea matka - siitä sitten lueskellaan kateudesta vihreänä ensi vähän päälle vuoden päästä, hehe :)

   Poista