maanantai 12. marraskuuta 2012

Once upon a time...

Musta tuntuu, että tätä marraskuuta on nyt kulunut jo pienen ikuisuuden verran, vaikkei vielä olla edes puolivälissä! Saattaa olla, että syyt löytyvät niinkin läheltä kuin joulukuisesta muutosta, jota malttamattomana odotellaan täällä ruudun toisella puolella - tai sitten marraskuu on vain yksinkertaisesti masentava kuukausi suoraan sieltä itsestään. Vielä sentään töihin lähtiessä ei ole pilkkopimeää päin vastoin kun töistä palatessa, mutta kaipa sekin aika väistämättä on ihan nurkan takana. Tunnelmaa keventääkseni olenkin tänään selaillut kevät- ja kesäkuvia muutamilta viime vuosilta - auttaa se edes vähän, kun niiden avulla voi muistuttaa itselleen, että aina mennään kohti uutta kesää!
 


 
Kyllä tää tästä muutenkin varmasti helpottaa, kun siirrytään tästä pimeästä syksystä kunnolla talviaikaan, ehkä. Onko muita, jotka kernaasti matkustaisivat vaikka koko pimeimmäksi vuodenajaksi jonnekin muualle, vai tykkäättekö talvesta?

4 kommenttia :

 1. Tää marraskuu on aivan arsesta. Se jatkuu ja jatkuu ja jatkuu ja jatkuu... Eikä lopu ikinä. Pitäis jotenkin kieltää lailla esim. Mutta sitten kun se oikea talvi tulee, siitä mä tykkään! Lumen kimallus ja aurinkoiset keväthankipäivät :) Mieluusti siis jossain muualla kuin täällä stadissa, jotta niistä lumipäivistä pääsisi myös nauttimaan!

  Tällä hetkellä lohduttaa se, että tasan neljän viikon päästä suunta on kohti maapallon toista laitaa ja aurinkoarmasta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mullekin lumi kelpaa, jos sitä saa katsella ikkunan takaa lämpimästä ;)

   Oi jee - se teidän reissu onkin "nyt jo"! Niin se aika vaan rientää :)

   Poista
 2. Itellä ainakin nyt just ihan samanlainen olo, että eihän tää marraskuu taitu tästä millään! Mutta kyllähän se vähitellen... Täytyy vaan keksiä kaikkea kivaa haaveiltavaa ja koittaa saada irti tästäkin kuusta mitä saatavissa on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä :) Ihan just ollaan onneksi jo puolivälissä!

   Poista