perjantai 9. marraskuuta 2012

Saappaankuvat silmissä

Ostoslistallani ovat jo viime syksystä/talvesta saakka keikkuneet ruskeat nahkasaappaat. Oikeastaan tahtoisin kahdet: sekä vaaleamman että tummemman sävyiset, mutta ehkäpä tummempien vuoro käytännöllisempänä värinä näin Suomen kelejä ajatellen olisi ensin. Mitä malliin tulee, tahtoisin jotain yksinkertaista - sellaista, mikä on helppo vetäistä jalkaan aamulla lähtiessä töihin. Siksi olenkin jo pidemmän aikaa selaillut erilaisia ratsastussaappaasta tyylinsä kopioineita buutseja. Niissä malli on kuitenkin vielä suhteellisen siro, eikä korkoa ole juuri nimeksikään, mikä on ihanteellista näitä Suomi-kelejä ajatellen. Enkä tiedä, onko syynä nyt mielenhäiriö, varhaiskeski-ikäistyminen vai mikä, mutta todella monet korkealla korolla varustetut täyspitkät saappaat ovat alkaneet omaan silmääni vaikuttaa vähän halvahtavilta hutsubuutseilta, oli merkki tai malli mikä vaan. Weird. Kovin moniin sydämentykytyksiä ja ostohimoa aiheuttaviin yksilöihin en ole vielä (onneksi) törmännyt - enkä yksiinkään sellaisiin, jotka asettautuisivat edes likimain niihin rajoihin, joilla kukkaronnyörit saattaisivat höllentyä. Jos nyt kuitenkin leikitään ajatuksella, että ostaisin huomenna R-kioskilta Ässä-arvan ja voittaisin muutaman satalappusen, näistä jommat kummat lähtisivät luultavasti kohti kotia yhdessä silmänräpäyksessä:
 
 
Ykkössuosikkini puhtaasti ulkonäön perusteella olisivat Tory Burchin Jess leather riding bootsit. Näissä vetoaa etenkin tämä "mitäänsanomattoman ruskea" sävy (jota guccinruskeaksikin voisi sanoa). Lisäksi tykkään tuosta varren yläosasta sekä kantapään pienestä horsebite -yksityiskohdasta. Tory Burchista mulla ei ole aiempaa omakohtaista kokemusta ja ballerinoista korviini on kantautunut niin hyvää kun huonoakin palautetta... Mahtavatkohan siis olla hinnan ja laadun suhteen tasapainossa? Jotenkin näistä pukkaa itselleni myös "replica"-mielikuvaa, mikä ei ole tämän hintaluokan kengissä toivottava juttu. Tai sitten...
 
 
Burberry Shoes & Accessoriesin Leather riding bootsit. Väri näissä olisi täyteläisempi ja elävämpi, mutta malli toisaalta jollain tapaa tätimäisempi ja omaan silmään jo jopa vähän liian pelkistetty. Merkkinä Burberry on kuitenkin tuttu ja hyväksi havaittu - ja mikä parasta, näistä on Nova Check kaukana. 
 
Sitä arpajaisvoittoa odotellessa pitäisi varmaankin aloittaa sinnikäs etsintäoperaatio edukkaammilta merkeiltä. Jos joltakulta löytyy joku täsmäsuositus tämäntapaisista, edullisista yksilöistä, jotka kuitenkin ovat aitoa nahkaa, täällä ollaan kuulolla! Vai tarttuisikohan joulupukki tähän toiveeseen...? Tosin musta tuntuu, että "joulupukinkin" kukkaronnyörit saattavat tänä vuonna olla hieman kireällä, krhm. Lähetin sille silti vienon toiveen sähköpostitse!
 
Aurinkoista syysviikonloppua kaikille!

2 kommenttia :

 1. Molemmat saappaat on kyllä niin ihanat ja tyylikkäät! Mä olen myös metsästänyt kohtuuhintaisia ruskeita nahkasaappaita. Ei ole vielä tullut vastaan..

  Toivottavasti löytyy! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näyttävät olevan aika kiven alla kohtalaisessa hintaluokassa, heh :) Jatketaan etsintöjä siis!

   Poista