tiistai 18. joulukuuta 2012

Ensitunnelmia uudesta kodista

Kiireinen muuttoviikonloppu mennä hujahti yhdessä vilauksessa. Saimme Rikun kaverin töistä lainaan jätti-ison pakettiauton, joten tavaranhakureissuja ei onneksi tarvinnut tehdä kovin useita. Perjantai-iltana muuttoavuksi uhrautuivat mun vanhempani, ja lauantaina paikasta toiseen siirtyivät suuremmat esineet kaveriporukan avustuksella. 

Sunnuntaina piti vielä hakea muutamia juttuja Ikeasta ja Stockalta, täydentää ruokavarastot sekä palauttaa pakettiauto: päivä vierähti iltaan ihan hujauksessa ympäriinsä ajellessa! Meidän oli tarkoitus vielä kasata pesutorni sekä laittaa loputkin vaatteet ja kengät paikoilleen, mutta molemmille iski täydellinen kisaväsymys. Muuttohommien sijaan pantiinkin päälle sauna, R laittoi itselleen paahtopaistin uuniin ja virittelimme takan ensi kertaa päälle. 

Tänään illalla alkoi jo vihdoin näyttää siltä, että koko muuttokuorma on tullut purettua muutamaa pikkujuttua lukuunottamatta, jotka vielä hakevat paikkaansa. Fiilis on älyttömän väsynyt, mutta erittäin hyvä - mikäs tässä näpytellessä postausta lämpimässä takan edustalla ikiomassa kodissa! Oikeastaan ainoa asia, mitä tällä hetkellä osaa kaivata, on aamuruuhkattomuus. Olen aina aikaisemmin ajellut töihin "vastavirtaan", eli keskustasta poispäin, joten olen saanut aika rauhassa ajella töihin - päinvastoin kuin täältä töihin huristellessa.   Mutta sen pidemmittä puheitta, tässäpä vielä parit kuvat ihan satunnaisista jutuista:Kivaa joulunalusviikkoa kaikille!

10 kommenttia :

 1. Ihana että saitte muutettua ennen joulua :) Onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista
 2. Hyvältä näyttää!
  Ja aww, ihana kisulikin siellä! :) mites on tottunut uuteen kotiin? :D
  Olikos sen nimi nyt Pesonen, en ihan varma kyllä ole tuosta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Pesonen, kyllä vain - tosin rakkaalla lapsella on monta nimeä :) Vanha rouva otti tämän kodikseen heti ensipäivinä, ja nautiskelee ihan selkeästi, kun on enemmän tilaa ja lämmin lattiakin vielä! :)

   Poista
 3. Voi ihana kisu! Mites se on kotiutunut? Ja ihanaa, takka! Oon niiiiiin kade! Me päätettiin, että meille kyllä seuraavaks tulee vain sellainen talo, johon saadaan takka. On se niin kiva elementti.

  -Sartsu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Meillä on takka ollut lämpimänä tässä joka ilta; on se vaan niin ihana lämmöntuoja.. Just pari tuntia näpyttelin duuniakin menemään takkatulen ääressä, niin meni ihan hujauksessa! :)

   Poista
 4. Siellä ne kököttää keittiössä, pitkään himoitsemani keittiönpöytä ja tuolit <3 Sulla on kyllä tismalleen sama sisustusmaku kuin mulla :)
  Takka on ihan must juttu, varsinkin näin talviaikaan. Toivottavasti seuraavassa kodissa olisi ihan oma :)

  VastaaPoista
 5. Tosi hieno leivänpaahdin!

  VastaaPoista