tiistai 11. joulukuuta 2012

Gifts for Him

Mulle käy näin joka himskatin joulu - herään "vähän" myöhässä siihen, että jotainhan sille paremmalle puoliskollekin pitäisi hankkia! Hän kun ei ole kova toivomaan, joten saan joka joulu ja merkkipäivä ihan oman pikku pääkoppani sisällä pohdiskella, mitäpä sitä tänä vuonna R:lle hankkisi. Aina yritän vähän haistella, mikä saattaisi olla toiveiden ostoslistan ykkösenä. Tällä hetkellä se lienee uusi talvitakki, mutta siihen soppaan en uskalla omaa lusikkaani ujuttaa, sillä tämmöisissä hankinnoissa tuo jantteri on sen verran tarkka, että mun mielestäni mainio vaihtoehto saattaisi mennä metsään ja syvälle. Myös kaikki teknologiset sun muut vimpaimet ovat poissa laskuista, sillä sellaiset hän saa useimmiten duunin kautta, enkä sen puoleen mieleisiä meikäläisen tietotasolla osaisi hankkiakaan. Siksi mä päädyn usein ostamaan jotain pientä ja tarpeellista "turvakamaa": skragaa, kelloa ja vyötä on tullut hankittua kerran jos toisenkin, kun niissä harvoin näiden vuosien jälkeen enää menen hutiin. Tylsää - tiedetään; mutta pääsevätpähän aina käyttöön!
 
Tänä vuonna olen jopa yllättävän ajoissa, kun jo ennen joulukuun puoliväliä hoksasin ryhtyä toimeen. Koska tiedän kyseisen herran lukevan supertylsinä hetkinään tätä blogia, en suinkaan ala täällä paljastaa, mitä olen hänelle hankkinut vai olenko vielä hankkinut mitään, vaan teinpä listaa siitä, mitä minä itse tahtoisin tänä jouluna saada lahjaksi, jos olisin mies.
 
 
Harmaa, paksu neuletakki, kuten tämä Marc O´Polon korkeakauluksinen yksilö. Kiva suojus iPodille, kuten kuvassa näkyvä Guccin kumipintainen nahkakotelo. Supersimppeli rannekello, kuten tuo Uniform Waresin 100-sarjainen. Taskuliina twistilla, kuten Alexander McQueenin pääkallokoristeltu liina. Purkkarityyppiset, varrelliset nahkakengät, joista esimerkkinä Polo Ralph Laurenin yksilöt. Puolipitkä talvitakki, esimerkkinä Elvinen kevyesti topattu takki, jota R katseli itsekin tässä jokin aika sitten. Nahkainen messenger bag mustana; kivana esimerkkinä Marc by Marc Jabocsin tuotos, johon läppärinkin saa helposti mahdutettua.
 
Mites teillä - onko lahjan löytäminen miehelle ihan selvää pässinlihaa, vai aiheuttavatko juhlapäivät joskus päänvaivaa?

2 kommenttia :

 1. Aiheuttaa päänvaivaa, koska miekkonen ei mitään suostu toivomaan! Toteaa vaan, että ei ole pakko ostaa mitään, johon itse yritän kertoa, että ostan kuitenkin, joten jos voisit toivoa, voisi paketista paljastua jotain mieluisaa. Lahjaostokset ovat kyllä silti aina osuneet suht.nappiin, joten toivottavasti tänäkin vuonna. Vielä on kyllä lahjat ostamatta kokonaan, mutta jos ensi viikon alussa ehtisi kauppaan. Ei mitenkään viime tippaan jää ;)

  -Sartsu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kai mäkin voin tässä tunnustaa, et emmä mitään oo saanut vielä ostettua :D

   Poista