keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Ideanpoikasia

Oonko se vaan mä, vai onko jotakuta muuta vähän rassannut tänään, kun ihan kaikkialla taivastellaan tän päivän päivämäärää? Eihän tää nyt vasta ole kuin kahdestoista vuosi peräkkäin, kun tällainen huikea tripla osuu kohdalle. On se jännä kyllä! 
 
Koska kuvaton postaus on mälsä, niin tässäpä meille mihinkään-mitenkään liittymätön kuva minusta halaamassa puuta kolmen vuoden takaiselta joulukuulta. Jeppistä - kyllä mä nytkin voisin olla tuolla tän lumi- ja jäämömmön sijaan!
 
Ajatuksissa ei tällä hetkellä tosin pyöri paljon muuta kuin perjantai ja muutto. Tarkoitus olisi saada mahdollisimman paljon tavaraa roudattua jo perjantaina pelipaikalle ja ehkä saada jotain jo paikalleenkin. Lauantaiksi ollaan houkuteltu pizzan ja bissen avulla sekalainen muuttojoukkio jelppimään meitä noiden suurempien kalustusten kanssa, joita ei onneksi kovin paljoa edes ole. Tällä hetkellä mä tosin venailen eniten sitä, että kello tulis inaa vaille yksitoista ja voisin lähteä hakemaan Rikua kentältä. Tänään mun kulinaristiset nautinnot ovat koostuneet lähinnä Cheerios-hunajamuroista, joten on ehkä pakko kurvata terveellisesti drive in-kaistan kautta hakemassa jotain ällömössöä.
 
Sellasta tänään. Ai niin, tähän loppuun vielä se, mitä tulin tänne alun alkain tänne sanomaan, mutta juutuin taas höpisemään jotain aivan muuta epäolennaista. Eli eli, olisko teillä mitään postausideoita? Oma pää on pikkasen tyhjä, ja onhan tää nyt vähän ankeeta joka päivä jaaritella joistain muuttolaatikoista. Kaikenkarvaiset ideat hyvän maun rajoissa otetaan siis kiitollisena vastaan!

2 kommenttia :

 1. Ihanaa, teidän muutto on ihan just :) Ja juu, tuo päivämäärän hehkutus menee jo överiksi :D

  Voisit tehdä postausta vaikka sun korkkareista, laukuista ja huiveista. Tai jos et halua tehdä kaikista niin vaikka lemppareimmat laukut&kengät&huivit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kenkäpostausta oon aiemmin lupaillutkin, ja yritän sen nyt tehdä, kun sopivasti muuton keskellä kenkiä tulee siirreltyä :) Samoin laukuista ja huiveista (tosin mitään kummempia huiveja mulla ei ole kuin muutama hassu) voin tehdä postaukset myös! :) Kiitos ideoista!

   Poista