perjantai 28. joulukuuta 2012

Joululahja #1: Tuhdit töppöset

Pakkaskelien luottovarusteekseni ovat nousseet karvatöppöset niin sisä- kuin ulkotiloissakin, mikäli tilanne vain suinkin sallii. Eiväthän ne kauniita ole, ja sirous niistä on kaukana, mutta mitäpä sitä ei tekisi palelevien varpaiden tähden? Tällä hetkellä ahkerassa käytössä ovat olleet nilkkamittaiset Emun perus-Stingerit sekä pohjemittaiset Moun eskimobuutsit - käyttökenkien kokoelmassa on ollut siis selkeästi täysmittaisten töpöttimien mentävä aukko. Se korjaantui, kun Rikun hankkimasta joululahjapaketista paljastuivat Australia Luxe Collectiven Spartan Knit -buutsit!
 
 Btw, vasta näiden nettisivuilta hiffasin, ettei tuo logo yritäkään esittää epämuodostuneita pusuhuulia, vaan onkin sinetti, minkä sisällä on Australian valtion silhuetti! Jeppistä.
 
Kokeilen mielelläni uusia merkkejä tässäkin kategoriassa, ja ALC oli minulle ihan uusi tuttavuus. Näin pikaisen tutustumisen perusteella nämä vaikuttavat erittäin laadukkailta, lämpimiltä ja kestävänoloisilta poposilta. Ja se vuori sitten! Niin pehmeää karvaa, että tekisi mieli lähteä saapastelemaan näillä ihan paljain varpain - silkkaa luksusta verrattuna esimerkiksi omien Emujeni karkeavillaisiin sisuksiin. Aivan mahtava ja eritoten tarpeellinen joululahja siis - me veeery happy! Suomeen näitä saa esimerkiksi *täältä*, ja kantsii ottaa oma koko tai puolikasta pienempi, jos on tarjolla.
 
 Juu, en vieläkään ole kehittynyt tossa peilin kautta kuvaamisessa, haha!
 
Rauhallista vuoden viimeistä viikonloppua teille kaikille!

6 kommenttia :

 1. Olen yrittänyt netistä etsiä mou-buutseista et miten koot menee, onko ne ns true to size vai miten mielestäsi? kiitos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oman kokemukseni perusteella Mout ovat true to size. Itse otin oman koon, ja ovat ihan reilun kokoiset, eivät kuitenkaan isot (näissä kuitenkin on sen verran fluffy vuori, että antaa periksi). Mout ovat muuten paljon jäykemmät kävellä ehkä juuri tuon massiivisen vuoren vuoksi kuin muut kokeilemani karvabuutsit, siihen itseni piti tottua hetki :)

   Poista
 2. Näyttääpä niin ihanilta ja lämpimiltä nuo!

  Ostin tänä talvena ekat Emuni ja olen ihan myyty. Ne on niin lämpimät ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emut ovat mullakin palvelleet uskollisesti jo monen vuoden ajan :)

   Poista