keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Meidän perheen joulupuu

Tervetuloa vaan, joulu, meillekin! Joulukuusta emme ole suunnitelleet ainakaan täksi jouluksi hankkivamme. Muitakaan joulujuttuja en ole suuremmin ehtinyt miettiä, hankkia saati laittaa paikoilleen - paitsi joulupuun! Häissämme onnentoivotusten ja terveisten jättöpaikkana toimi "vieraskirjapuu", jonka R omin käsin maalasi ja kursi kokoon. "Ohjeet" puuhun löytyvät klikkaamalla *tästä*. Mun mielestäni se on hieno muisto, mutta edellisessä asunnossamme meillä ei ollut sille sopivaa paikkaa ja se sai hävetä nurkassa näihin päiviin saakka. Uudessa kodissa puu löysi paikkansa eteisen senkin päältä. Oksia tosin on ehtinyt katkeilla kuljetusten yhteydessä, mutta mitäpä me pienistä. Muuttolaatikoiden kätköistä löytyi myös pieni pussillinen kuusenkoristepalloja, jotka ripustelin puun oksille tuomaan nyt edes jotain joulufiilistä tähänkin huusholliin! Kas, tässä meidän "joulukuusemme":

Eihän se nyt äärettömän jouluinen ole, mutta ainakin mä yritin! 

4 kommenttia :

 1. Toihan on tosi kiva idea joulukuusen korvikkeeksi ja/tai muutenkin sisustukseen! :) Niin ja onnea uuteen kotiin! Odotan innolla tulevia sisustuspostauksia. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Niitä varmasti luvassa tulevaisuudessa!

   Poista
 2. Ei mut toi on oikeesti niin söpöä, että vieraskirjapuu pääsee käyttöön noinkin :) Mä koristelisin ton kyl varmaa joka joulu, vaikka ois se oikeeki kuusi :)

  VastaaPoista