torstai 20. joulukuuta 2012

Tee-se-itse-miehen narikka

Itse olen yksinkertaisesti aivan liian laiska jaksaakseni ripustaa arkitakin vaikkapa töistä tullessa siististi henkariin, joten pystynaulakko on meillä ihan ehdoton! Mietiskelin pitkään uutta kotia varten Latva-naulakon hankkimista, mutta päädyimme vanhaan ja tuttuun kaveriin. Useimmin käytettyjen takkejen narikkana meillä on jo vuosien ajan toiminut ehtaa suomalaista käsityötä oleva naulakko, jonka isäni on vuooosia sitten kasannut kokoon tummasta marmorilevyn palasesta, metalliputkesta sekä ripustimina toimivista muttereista. Kuulostaa vähän hasardilta näin kirjoitettuna, mutta toimii erittäin hyvin! Se löysikin heti itselleen oman pesän portaiden ja varastotilojen välisestä kolosta. Tällainen kapistus on kyseessä:
Joulu se vaan lähenee päivä päivältä! Itse aiomme viettää tänä vuonna aattoa meille erittäin epätyypilliseen tapaan, sillä olemme kutsuneet mun vanhemmat aatoksi yökylään. Kinkku muine tykötarpeineen käytiin hankkimassa tänään, enkä kyllä voi suositella kenellekään suburbian jättikauppakeskuksen jouluhärdelleihin sukeltamista juuri toimistotyöajan päätyttyä - jo parkkihalliin sai jonottaa vartin verran suuntaansa. Mutta huomenna se vihdoin alkaa: joululoma!

PS. Löyhästi otsikkoon viitaten: onko kukaan muu ummikkona Helsinkiin muuttanut viettänyt tovin jos toisenkin pähkäillessä, että mikä hiivatin Narikkatori?

2 kommenttia :

 1. Hei! Löysin blogisi tänään ja tässä ahmin sitä parhaillaan ;)

  Itse en pääkaupunkiseudulla asusta, mutta eikös se ole nariNkkatori? Monesti olen pähkäillyt tämän asian parissa :D

  Pätemisen jälkeen jatkan ahmimista...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu siis on kyllä, mutta kun muutin Helsinkiin, luulin sen pitkän aikaa olevan Narikkatori ilman tuota ännää, kunnes näin sen jossain kirjoitettuna ja valaistuin :DD

   Poista