maanantai 3. joulukuuta 2012

Uusi pari uunista ulos

Tänään postipojalla oli jälleen tuomisia: kuinka ollakaan, uusi pari kokoelmiin... Tällä kertaa paketista paljastuivat Jeffrey Campbellin Litat mustalla kiiltonahalla. Mullahan on samaiset popot kyllä valkeana glitterversiona, mutta tää on ihan eri juttu hei (enkä pystynyt ohittamaan, kun hintaa oli laskettu yli puoleen).

Olen myös huomannut, että nämä soveltuvat talvikeleillekin loistavasti: korko on tarpeeksi paksu ja näinollen kestää myös hiekoituksella kävelyä paremmin kuin monet muut, ja kumipohjilla pysyy pystyssä liukkaammallakin kelillä. Tämä tuli todistettua esimerkiksi viime viikonloppuna, kun keskellä yötä kävelin pikkujoulujen jälkeen Kaivohuoneelta Kamppiin lumikaaoksen keskellä - taksit ihan jumissa, eikä sporakaan tykännyt kulkea, mutta mikäpä siellä mukavissa kengissä ja hyvässä seurassa talsiessa!


Nyt saa kyllä loppua tämä ostosten teko vähäksi aikaa. Ehkä seuraavaksi joulualeja voisin kurkata, mutta siihen saakka voisin vaikka lapsilukottaa kaikki nettikaupat! Onko teillä tullut "jumiutumista" joihinkin tiettyihin vaatteisiin tai asusteisiin - joku juttu vaan on niin hyvä, että se pitää hankkia useammassakin eri värissä tai kuosissa?


2 kommenttia :

  1. No vähän, pelkkiä samantyylisiä vaatteita, aina kapeat farkut ja joku laskeutuva sifonkipaita tms. kaupoissa katselen aina niitä. Se on vähän niinkuin mun työunivormu, ja just vähän aikaa sitten kriiseilin siitä, että mikä ihme se mun oma tyyli on, kun oon aina vaan työvaatteisa. :D ja onhan mullakin LItat kahtena, tosin toiset on ne piikikkät :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe, samoja vaatteita itsekin tulee käytettyä töissä ja muualla etenkin näin talvisin :) Tosin arkena sitä tulee harvemmin töiden lisäksi missään muualla edes käytyäkään (paitsi kaupassa), joten eipä tuo kai ihme :D

      Poista