lauantai 8. joulukuuta 2012

Viimeisimmät pikkuostokset

Olemme saaneet lähestulkoon kaikki suunnitellut, suuremmat ostokset uutta kotia varten tehdyksi - on siis ollut liikaa aikaa hifistellä myös pienempiä juttuja. Toki suurin osa sisustusostoksista tulee varmasti tehtyä ajan kanssa sitten, kun ollaan kunnolla asetuttu taloksi ja meillä on parempi käsitys siitä, mikä minnekin voisi sopia. Jotain pientä, mutta tarpeellista on kuitenkin tarttunut mukaan tässä viimeisten viikkojen aikana:
 
 
Olen jo pitkään haikaillut palmikkokuvioidun neulehuovan perään, ja meinasinkin ostaa viimeksi Stockalla käydessämme muutaman kymmenen prosentin alessa olleen villahuovan - olisikohan se ollut Gant Homen tai vastaavan tuotoksia? Jätin kuitenkin sen hyllyyn, sillä villa-allergikkona se ei kuitenkaan olisi ollut järkevin valinta, eikä hintakaan ollut edullisimmasta päästä. Sen sijaan päätin pihistää, ja hankin vaalean Ursula -neulehuovan Ikeasta muutamalla kympillä. Jumankauta, että välillä muuten sylettää, kun hieman tuntemattomammat ihmiset kutsuvat allekirjoittanutta automaattisesti Ursulaksi; ei ole harva se kerta, kun duunimeiliin paukahtaa viesti, joka alkaa "Hei Ursula, ...", johon tekisi mieleni vastata esimerkiksi sanoin "Hei Persula, ...", "Hei Mersula, ..." tai "Hei Jarsula, ...", jos lähettäjä on vaikkapa Pertti, Mervi tai Jari. Noissa olis edes ne kaksi ekaa kirjainta oikein (tosin oon joskus saanut postia, joka alkaa "Hei Ulrusa, ..." :D) Ei millään pahalla maailman Ursuloille, mutta that´s not my name.
 
Samalla Ikea-reissulla ujutin vaivihkaa ostoskärryyn myös Ludde -lampaantaljan makuuhuoneen lattialle, jota R ei ole antanut minun aiemmin ostaa, koska hänen mukaansa kissa oksentaa sen päälle. Nyt mä vihdoin pidin pääni ja ostin tämän - aiai, kuinka kiva upottaa aamuisin sängystä noustessa varpaat pehmeään karvaan! Ikeasta tarttui mukaan myös muutama Mulig -vaaterekki vaatehuonetta sekä alakerran varastokomeroa varten. Otin nyt tuon halvimman tarjolla olevan rekin; omaan silmään kaikki Ikean rekit näyttivät aikas rumilta, joten samapa tuo, kun eivät ne minnekään kovin näkyvään paikkaan ole menossa.
 
Viimeisenä kuvassa vielä muutamat "ihanat turhuudet"! Stockalla oli jokin aika sitten parinkymmenen prosentin kanta-asiakasalennus keittiötekstiileistä, jolloin haksahdin hankkimaan muutaman Lexingtonin keittiöpyyhkeen (settiin kuuluu siis myös sinivalkoruudullinen pyyhe) sekä jenkkihenkisen pannuhanskan. Ihan vaan siksi, kun ne näyttivät kivoilta - argh.
 
Ai niin - myös senkkiongelma on ratkaistu! Mun äitini oli löytänyt joltain wanhan tavaran kauppiaalta ihanan senkin, jonka hän kävi ostamassa meille. Itse olen nähnyt siitä vasta kuvia, mutta niiden perusteella näyttää erittäin hyvältä. Olen kaivannutkin jotain vähän särmempää ratkaisua näiden musta-valko-moderni-kartellihässäköiden oheen!

2 kommenttia :

  1. Meillä veikistelee keittiössä sama pannuhanska ja sen kaverina patalappu! :) Kivoja ostoksia!

    VastaaPoista