torstai 24. tammikuuta 2013

Kliseinen laukku-unelma

Jos minä yhden laukun saisin, sitä rakastaisin...

Viimeisimmän laukku-unelmani vannoin toteuttavani heti, kun saisimme edellisen asuntomme myytyä. Näin teinkin viime tammikuussa pitkän kahden asunnon loukussa kituuttamisen jälkeen, ja hankin Mulberryn Bayswaterin, joka on palvellut minua uskollisesti vuoden ajan, ja joka tulee varmasti toimimaan yhtenä luottoasusteistani hamaan tulevaisuuteen saakka.

Seuraava unelmanyssäkkäni on vähintäänkin yhtä kliseinen: vaalea Chanelin Classic Flap Bag. Vielä kun keksisin, mikä olisi seuraava virstanpylväs, jonka ylitettyäni saisin hyvän syyn (ja ehkä "vähän" ylimääräistä) perustellakseni tämän hankinnan edes jollain tasolla ("oon sitten päälle neljänkymmenen vuoden päästä Stockan pätevin Chanel-mummo tämä sama veska hanskassa" ei ehkä liene se uskottavin perustelu).

Onko muilla joitain asusteita, joita olette himoinneet jo vuosien ajan?

6 kommenttia :

 1. No onhan tuo Chanel nyt sellainen ikuinen klassikko, jota voisi sitten kiikuttaa olkapäällä vielä vuosikymmeniä ;) Että jos budjetin saat kuntoon, niin mä sanon että go for it! :D

  Hauska sattuma, kun just eilen kirjoitin omasta laukkuhaaveesta. Tai oikeestaan pakkomielteestä :D LV:n Neverfull on nyt kummitellut jonkun aikaa mielessä enkä pääse oikein mihinkään päätökseen sen suhteen; onko se oikeesti niin ihana, että ois järkee sijoittaa siihen. :) On tää naisena oleminen rankkaa, kun aina on näitä kaiken maailman laukkuhuolia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi se on semmoinen klassikko, ettei mitään kiirettä ostoksille ;)

   Mä en Luiskasta ole koskaan innostunut, mutta Neverfull voisi itsellenikin päätyä kaappiin puhtaasti käytännöllisyyden vuoksi! :)

   Poista
 2. Mä haaveilen G-Starin Navy Anorak -takista. Jumalainen! Eipää oo ollut livenä ees G-Starin kaupassa, joten ainoa mahis tilata netitse ulkomailta. Hintaa mukavat 230€...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on usein haaveiden kohteina tuotteita, joita en ole päässyt livenä hypistelemään ainakaan useammin kuin kerran.. Niiden kanssa aina vähän jännittää :)

   Poista
 3. Mulle on tulossa samainen laukku mutta mustana versiona helmikuussa Suomeen! Paljonhan se maksoi mutta on se varmasti sen väärti :)
  Mutta hei ihan loputtomiin en suosittele laukun ostoa odottelemaan, Chanel on nostanut laukun hintaa vuoden 2012 aikana jopa pari(?) kertaa ja seuraava korotus huhujen mukaan olisi 1.2.2013. Ja siis korotukset aina useita satasia kerralla, hui!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, oon huomannut tuon hintojen noston tämänkin tuotteen kohdalla - näyttää olevan alalla tällä hetkellä kovin tavallista, kun ilmeisesti yritetään päästä pois tästä "kaikkien ulottuvilla olevan bulkkituotteen" imagosta, joka näihin on helposti viime vuosina liitetty. Paskempi juttu tämmöiselle keskituloiselle, hehe :)

   Poista