tiistai 8. tammikuuta 2013

Little something from the sales

En ole hirveämmin tehnyt aleostoksia tänä vuonna, mutta Finnish Design Shopin pienehköltä ale-osastolta löysin pari juttua, jotka olemme tarvinneet kotiin jo jonkin aikaa. Nyt oli siis hyvä aika tilata, kun hinnastakin sai pois muutaman kympin!
 
 
Hayn Loop -naulakkoa olen harkinnut makuuhuoneeseen jo pidemmän aikaa. Nyt se sattui olemaan aleissa keltaisen värisenä, joka sopi meille paremmin kuin hyvin! Kuten aiemmin olen kertonutkin, olen jostain syystä lähiaikoina innostunut keltaisista väripilkuista kotona, joten sattui tämä vieläpä erittäin sopivaan saumaan. Toivottavasti se istuu makuuhuoneeseen, josta mulla on sille jo katsottuna potentiaalinen paikka - jollei, niin löytää se paikkansa pukeutumishuoneesta tai vierashuoneesta!
 
Lisäksi tilaukseen lähti Artekin Kanto -lehti/takkapuuteline mustana. Punaista ja harmaatakin näytti olevan aleissa tarjolla, mutta musta istuu meidän kotiin ehkä parhaiten. Tämä olikin oikeastaan perimmäinen syy, miksi koko tilauksen menin tekemään. Takan seinustalla kun meillä on tilaa puille, mutta kantotelinettä ja paikkaa lehdille, muille sytykkeille ja ylimääräisille takkapuille meillä ei ole vielä ollut, vaan niitä on heitelty rumasti erilaisiin pahvilaatikko- ja kassiratkaisuihin. Tämä yhdestä vanerilevystä taivutettu, simppelin kaunis kantoteline on kuulunut omiin suosikkeihini jo pitkään, ja nyt odotus palkittiin!
 
Tilasin nämä nyt näin muutamaa päivää ennen matkaa, joten toivottavasti paketit ovat odottamassa postissa vielä silloin, kun saavumme takaisin kotimaan kamaralle!

5 kommenttia :

 1. Toi takkateline taitaa lähteä täälläkin tilaukseen! Just sellainen kun oon etsinytkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siis takkapuuteline jos ihan kuitenkin :D

   Poista
  2. Hehe, se on ollut mulla jo pitkään ha(r)nkintalistalla ja vihdoin uskaltauduin ostamaan sen :)

   Poista
 2. Kivoja juttuja oot laittanut tilaukseen. Tuo naulakko on tosi hieno! :)

  VastaaPoista