maanantai 21. tammikuuta 2013

Puoli vuotta naikkarissa

Kuulkaatten, sitä ollaan nyt oltu puoli vuotta niin rouvaa, niin rouvaa että! Itsehän vietämme tätä päivää (toivon mukaan) makoillen Mombasan rannoilla, mutta yritin ajastaa tämän postauksen pamahtamaan eetteriin niillä hetkillä, kun puoli vuotta sitten lausuimme toisillemme ne maagiset sanat. Joten antakaa armoa, älkääkä nukahtako näppiksen päälle näiden sata-kertaa-nähtyjen kuvien myötä...Puoli vuotta takana ja koko loppuelämä edessä, jee!

7 kommenttia :

  1. onnea <3
    Hyvä syy teidän juhlia.

    VastaaPoista
  2. Onnea!

    Itse seurasin teidän hääblogia vain satunnaisesti, joten mulle nämä on ihan uutta ja ihmeellistä. Noi taivaslyhdyt on kyllä hienot.

    VastaaPoista
  3. Onnea <3! :) Toivottavasti teillä on mahtava loma!

    VastaaPoista
  4. Mombasaan mekin olemme suuntaamassa häämatkalle tammikuussa 2014. Tai 45km Mombasasta etelään :) Äkkiseltään en löytänyt postausta aiheesta, onko sellaista tehty? Kiinnostaisi kovasti lukea vähän mitä mieltä olitte paikasta ja löytyikö sieltä jotain aivan erityistä mikä on must see? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Melko tynkä Mombasa-postaus löytyy täältä: http://ideas-items-issues.blogspot.fi/2013/02/jai-mombasaan-vain-viikko-elamaa.html

      Itse suoraan sanottuna hieman petyimme kohteeseen - ehkä syynä oli sitä edeltävä, upeaakin upeampi safariosuus, joka sitten hieman latisti rantalomailun "hohdokkuutta". Tuntui, ettei Mombasasta ja ympäristöstä hirveästi tekemistä löytynyt rantojen ja resorttien tarjoaman aktiviteettivalikoiman ulkopuolella. Lounari oli kovassa pläräyksessä ja yritettiin myös hotellilta tiedustella nähtävää ja koettavaa, mutta sitä oli jotenkin kovin vähän tarjolla. Ehkä myös safari "verotti" tässäkin, eikä sitten lähdetty sinnikkäämin edes yrittämään etsiskelyä, vaan keskityttiin rentoutumiseen ja aurinkoon; sehän on myös huippua Suomen pimeimmän talven aikaan! Mielettömän kauniit puitteet rentoutumiseen ja rantalomailuun Mombasa kyllä tarjosi! :)

      Poista