sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Kevättalven toiveasuja

Kuten muutama postaus takaperin kirjoittelin, yritän opetella paremmille tavoille shoppailuasioissa. Sunnuntain ratoksi yhytin itseni selailemasta Net-a-porterin valikoimia. Tällä kertaa olin kuitenkin siellä vain "ikkunaostoksilla": inspiroitumassa uusista vaatteista mietiskellen samalla, mitä samantapaista omasta vaatekaapista jo löytyy ja mitä saattaisin lisätä jossain vaiheessa ostoslistalle. Tässä muutamia lemppareita: 
 
 
 
Kaikkein eniten tällä hetkellä kutkuttelisi kirkkaanvärisen laukun hankkiminen kevään piristykseksi - keltainen tai oranssi voisi olla "mun värini". Ajatus täytyy kuitenkin laittaa erittäin varovaiseen harkintaan, sillä onhan laadukas laukku usein tyyris investointi: löytyykö kirkkaanväriselle laukulle kylliksi käyttöä, vai kyllästyisinkö siihen nopeasti? Tahtoisin myös hankkia ylimmän kuvan tapaisen, rennon silkkipaidan - se on itse asiassa roikkunut toivelistallani jo iät ja ajat, mutta omaa silmää miellyttävää yksilöä on näinkin yksinkertaisessa jutussa yllättävän vaikea löytää! Siinäpä ehkä kaksi juttua, jotka näistä nousivat mieiluisimpina esiin. Lisäksi yritän muistaa käyttää silloin tällöin harmaata alaosaa. Esimerkiksi harmaita farkkuja vaatekaapista löytyy jo useampikin pari, mutta jostain syystä ne ovat jääneet hyvin vähäiselle käytölle.
 
Asiasta toiseen - onpa ollut synttärientäyteinen viikonloppu! Saimme paikalle myös toisen viikonlopun synttärisankarin, ja lauantaina juhlittiin pikkutunneille saakka. Kyllä on kivaa, kun saa vieraita kylään!

2 kommenttia :

  1. Oranssi laukku ois kyllä ihana. Haaveilen sellasesta myös, mutta vähän samoista syistä vielä hankkimatta. Ehkä ostan jonkun kirkkaan ja halvan kesäkassin sitä korvaamaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä itse yritän nyt välttää edullisten ja ihan kivojen juttujen ostamista.. Laukuissa yritän ostaa lähinnä nahkaisia. Mutta eihän sitä koskaan tiedä, jos joku hyvä & edullinen kävelee vastaan :)

      Poista