perjantai 22. helmikuuta 2013

Terveisiä Tukholmasta!

Tänään illansuussa kotiuduin pikapyrähdykseltäni armaan naapurimaamme pääkaupungista. Oli kyllä niin tiivistahtinen reissu, että perinteisten turistikuvien ottaminen jäi tällä kerralla väliin aivan tyystin. Kesemmällä tosin pitää ehdottomasti ottaa sama suunta omaan piikkiin! Tässä jotain pientä matkan varrelta:
 


Torstai-iltana menimme hektisen päivän jälkeen nautiskelemaan Trattorianin antimista pitkän kaavan mukaan. Itse en useimpia punaisia lihoja niin fiilistele, joten runsaasta jaetusta alkuruokasetistä (josta kuvassa näkyy tietty juurikin sitä lihaosastoa) pääsin itse vain kasvisten ja juuston makuun, mutta ne kyllä maistuivat loistavasti unohtamatta pääruuaksi tilaamani kana-annosta sekä jälkkärinä upottamaani sitruuna-limoncello-komboa. Myös muut pöytäseurueemme jäsenet olivat erittäin tyytyväisiä kaikkeen, mitä illan aikana pöytään kannettiin! Siitä olikin hyvä siirtyä pienen mutkan kautta yöunille masu täynnä. Yövyimme Scandic Sergel Plazassa, joka oli sijainniltaan ihan ykkönen; tosin huoneet voisivat ehkä kaivata päivitystä 2000-luvulle... Mutta se siitä kronologisesti etenevästä matkakertomuksesta, ja lähdetään random-osastolle!
 


 
Tänään lounastimme Nytorget Urban Delissä, jossa toki tuli ihmeteltyä myös myynnistä löytyviä aarteita sekä ihan mahtavaa konseptia tovin jos toisenkin ajan. Tottahan lounas muuten syötiin Tolixin baarijakkaroilla istuen, kuinkas muutenkaan? Jos mulla olisi ollut tällä matkalla mukana ruumaan menevä laukku, olisi mulle tarttunut useammasta vierailukohteestamme helposti iso kasa kaikkea jänskää keittiön kaappeihin! Tällä kertaa ainoat pikkuostokseni tein juurikin Urban Delistä, mutta niistä lisää joskus myöhemmin kunhan jaksan purkaa edes tuon käsimatkatavaralaukun. Tässä vielä kuvamaistiaisia:
 


 
Toinen ihana pikkuputiikki oli Saltå Kvarnin myymälä Södermalmilla, cosy-cosy-cosy:
 

 
 
Ihan Ican hyllyltä löytyi myös jotain, jonka avulla haluan...
 
 
Toivottaa buustia viikonloppuun kaikille naisille ;)

2 kommenttia :

  1. Ihana matkakuvaus ja vau miten tyylikkäitä nuo kuvat! Tykkään :). Sinulla on silmää murunen.

    VastaaPoista