lauantai 2. maaliskuuta 2013

Captain in action

Huomasin blogin tilastoista, että aika moni on eksynyt tänne Googlesta hakusanalla By Rydéns Captain. Ajattelinkin napata muutaman kuvan Captainista omalla paikallaan meidän kotona. Tämä lamppuhankinta on ollut ehdottomasti yksi lemppareistani. Ostin tämän viime vuonna uutta kotia varten jo reilusti ennen muuttoa, ja se sopi vallan mainiosti alakerran pihaoven viereisen nurkan tyhjään tilaan. Halusinkin juuri tällaisen korkean ja näyttävän valaisimen alakertaan: kun huonekorkeus on alakerrassa pääosin seitsemisen metriä, vaatimattomamman näköinen valaisin hukkuisi sinne liian helposti.
 


 
Johto roikkuu jalasta tosi rumasti - tuo robotti-imuri kun tukehtuu johtoihin, niin kaikki irtojohdot on meillä viritelty pois maasta, enkä kuvaa ottaessa hoksannut laskea sitä maahan. Käytiin tänään Stockmannilla hakemassa tyynynpäällisiä, ja satuin huomaamaan, että tämän hintaa oli nostettu viime aikoina aivan järjettömästi. Tällä hetkellä hintalappu näytti 629 euroa; itse maksoin tästä samasta paikasta loppuvuodesta ostaessani muistaakseni noin 450 euroa. Mun mielestäni aikamoisen hinnannoston ovat tehneet muutamassa kuukaudessa!

6 kommenttia :

 1. Mun blogiin tullaan eniten hakusanoilla "kenkäkaappi" ja "supi saunavaha"... Siis jopa enemmän kuin blogin nimellä. Että ihan hyvältä kuulostaa tuo :D

  VastaaPoista
 2. Tää on niin makea. Ehkä meillekin joskus sitten, kun ollaan isoja ja rikkaita. Nyt laitan kaikki eurot ennemmin reissaamiseen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) En mäkään kyllä matkustelua lähde sisustuksen vuoksi vähentämään - kyllä se reissaaminen sen verran koukuttavaa puuhaa on, että se on aina se number one :)

   Poista
 3. WAU, niin upea valaisin, että muuta ei voi sanoa ;). Meille pitäs hankkia niiin monta valaisinta, ehkä kumminkin olkkariin ekana ja sinne tarttes tuollaisen lattiavalaisimen..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti - itekin tykkään :) Meillä on valaistusasiat tällä hetkellä aika hyvin hanskassa, mutta silti tekis mieli hankkia vaikka ja mitä! :)

   Poista