perjantai 8. maaliskuuta 2013

Heräteostoksilla

Tarjoushaukka täällä, terve! Tuli tuossa perjantai-illan ratoksi pyörähdettyä Vepsäläisellä. Ei mulla ollut varsinaisesti tarkoituksena ostaa mitään, mutta yhdessä hehtaarihallin nurkassa nakotti pöytä, jolla oli tarjolla S.O.U.L.in mallikappaleita neljänkymmenen prosentin alennuksella. Tätä kiusausta en voinut vastustaa:
 

 
Naistenpäivälahjaksi ja hieman myös tänään varmistuneen, uuden ja innostavan työpaikkani kunniaksi päätin siis hemmotella itse itseäni ostamalla lampun. Ja ettei kukaan pidä Rikua ihan paskana jätkänä naistenpäivän "unohtamisesta", niin kerrotaan tässä hänen valmistaneen illalla mulle varsin herkullisen aterian. Onpas muuten harvinaisen kinkkinen tekele kuvattavaksi tällainen peilipintainen lamppu! Kyseessähän on SOULin Cambridge, joka nettisivun mallikuvassa näyttää tältä:
 
 
Hintaa tälle ei alennuksen jälkeen jäänyt kuin 139 euroa, joten ei mielestäni pöllömpi diili. Joudun tosin vielä jonkin aikaa odottamaan, ennen kuin lamppu pääsee tositoimiin; olen nimittäin kaavaillut sen ripustettavaksi terassin katetun osan sohvaryhmän yläpuolelle. Riku joutuu asennusmieheksi, ja sitä ennen tälle pitää tehdä vielä pieniä taikoja, joten odotellaan nyt näiden pakkasten ja lumikelien väistymistä. Terassiprojekti sai kuitenkin tällä kunnon alkusysäyksen! Tässä suht aneeminen kuva terassista ja paikasta, jolle olin lampun ajatellut:
 
 
Edelliseltä asukkaalta ostetulle kulmasohvalle aion hankkia lisäpehmeyttä muutamilla tyynyillä, ja terassilla oleva matto ja musta sohvapöytä saavat lähtöpassit, eikä tuota jalkalamppuakaan (?) nurkassa enää ole. Myös grilli siirtyy muualle katoksen alta, kunhan sää sallii. Rikun veli lupasi nikkaroida meille tuohon valkean puulavapöydän (josta puhuinkin *tässä* postauksessa), ja suunnilleen sen ylle ripustetaan tämä uusi lamppu. Muutamia muitakin suunnitelmia löytyy korvan takaa, mutta niistä lisää joku toinen kerta!
 
Kevät, alas tulla kuin olisit jo!

5 kommenttia :

 1. Tosi hyvä löytö :) Kaunis valaisin ja terassista tulee varmasti upea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Mulla oikein sormet syyhyää ton terassin ja pihan suhteen jo nyt!

   Poista
 2. Valaisimiahan ei voi mun mielestä koskaan olla liikaa!
  P.S. Jumankaut mikä grilli, kutsun itseni teille kesäisiin grillibileisiin!

  VastaaPoista