maanantai 11. maaliskuuta 2013

Kitchen inspiration

Meidän keittiön kahdessa yläkaapissa nököttävät maitolasiovet, mikä ei itselleni ole ehkä mieluisin ratkaisu. Eivät ole kovin käytännölliset, kun niistä kuitenkin näkyy jonkin verran läpi, eivätkä nyt niin kauniitkaan. Uuden vuosisatamme ensimmäisen vuosikymmenen höpsötyksiä, joista aika on ainakin oman pääparkani sisällä ehtinyt ajaa jo ohi vajaassa kymmenessä vuodessa. Mikäs siinä, jos tykkää, mutta mulle ei oikein iske. Ja joo - meidänkin taloudessa asenneltiin innoissamme ensimmäiseen omaan asuntoon  maitolasiovia keittiöön vuonna 2006. Siksi lähdinkin ottamaan selvää keittiömme valmistajan sivuilta, saisiko ovet ehkä helposti vaihdettua valkoisiksi. Tässä asiassa en tullut vielä hullua hurskaammaksi; kertokaa te viisaampina, onko ihan tavatonta vaihdattaa kaappeihin jonkun muun valmistajan ovet? Nuo kun ovat aika lailla perusvalkoista mattatavaraa, joten vastaavia saattaisi löytyä lähempääkin sopivassa koossa - valmistajan sivujen mukaan nimittäin lähin jälleenmyyjä sijaitsee fyysisesti Italiassa. Mutta se siitä; eipä tuon ovien vaihdon kanssa olla hengenhädässä.
 
Kun keittiösivustolle olin päätynyt, tietysti jumahdin hyväksi toviksi selailemaan valmistajan nykyvalikoimaa. Sieltä löytyikin vaikka mitä herkkuja! Keittiömme on siis italialainen Copat, jonka tarjonnasta löytyy muun muassa seuraavaa:
 
 
Aurinkoista alkuviikkoa!

4 kommenttia :

 1. Ainakin suomalaiset keittiövalmistajat tekevät ihan samoja ovia ristiin. Haettiin tarjous Kalustetukusta ja yksi ovista oli tarkoitus olla erikoismittainen. Kaikki muut ovet olisivat olleet yhdeltä tehtaalta ja tuo erikoismittainen ihan toiselta, täysin riippumattomalta.

  Teillä on niin uusi keittiö, että eiköhän noita ristiin löytyisi. Ainoastaan se vaara on, että nykyiset ovat aavistuksen kellastuneet valosta. Jos keittiö ei ole niin mittatilattu, että kaapistot eivät ole täysin omien mittojen mukaan tehty, niin kyllä onnistuneet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan samansävyisiähän ei tosiaan saa varmastikaan edes valmistajalta, kun on nuo isot ikkunat ja ovathan nuo jo seitsemisen vuotta paikallaan seisseet :) Näyttävät ainakin omaan silmään melko standardimittaisilta, joten tuskin näiden kanssa on mitään suurempia mittatilauksia tehty, vaikken varmaksi tiedäkään. Eipä auta kuin ottaa mittanauha jossain vaiheessa tassuun :)

   Poista
 2. Vautsi vau, mitä keittiöitä! Ja mitä yksityiskohtia. Mii laik!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Etenkin noi kaasuhellat kummittelevat tällä hetkellä mun päässäni!

   Poista