sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Kuulumisia ja kesähaaveita

Ihanan aurinkoinen lauantai takana! Ekaa kertaa tänä keväänä jaksoin kaivaa aurinkobrillit talviteloilta nenälle keikkumaan. Itse kulutin suuren osan päivästä autossa istumiseen. Päätettiin lähteä käymään Kasvihuoneilmiössä, ja siitä vielä jatkettiin yllätysvisiitille vanhempieni luokse, kun kerran suunta oli oikea. Tosi harvoin tulee nykyään käytyä vanhempien luona, vaikka matka taittuisikin ykköstietä pitkin puolessatoista tunnissa suuntaansa. Matkaan saatiin jälleen koko takaluukun täydeltä polttopuuta, joten ei turha reissu siinäkään mielessä! Ilta onkin sujunut pitkälti unelmoidessa tulevasta kesästä...
 

 
Kesään kuuluu mökkeily! Onnistuisihan se talvisaikaankin, mutta kesäaikaan paikka näyttää parhaat puolensa. Nuotiolla paistetut letut vattuhillolla, Saimaan laineiden liplatus laiturin nokassa, kirja ja puusauna; juuri mitään enempää ei tarvita rentouttavaan kesäviikonloppuun.
 
 
Kesä ja grillibileet: lyömätön yhdistelmä! Vihdoin meillä on lääniä kutsua kavereita kylään kauempaakin.
 
 
Tänä vuonna myös haaveena on viettää kokopitkä kesäloma. Köllötellä vaan menemään oman mielen mukaan koko kuukauden ajan, ahh... Viime kesän lomakausi hurahti pitkälti häähuumassa ja -puuhissa: ihanaa aikaahan se oli, ei voi kieltää, mutta tulevan kesän loman teema voisi silti olla projektivapaus!
 
 
Kesälomareissu voisi tänä vuonna suuntautua Egyptiin. Siellä emme vielä ole käyneet, ja sopivasti lapsuudesta saakka tuntemani kaveri muutti Sharm el Sheikhiin tässä jokin aika sitten. Mikäs olisi sen mukavampaa kuin treffata lomamatkalla ystävä, joka paikallisena osaa varmasti antaa hyviä tärppejä lomaviikkoa varten.  Ja tietty haluan tavata myös tuoreen rouvan aviomiehen!
 
Onko teillä jo suuria suunnitelmia kesää ajatellen?

4 kommenttia :

 1. Me lähdetään mitä todennäköisemmin reppureissulle Aasiaan pariksi viikoksi heinä-elokuussa, suuntana Koh Tao ja Koh Samui. Niissä kun sadekausi alkaa vasta syksyllä :) Kohta bongailemaan lentoja...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa erittäin mainiolta suunnitelmalta! :)

   Poista
 2. Mä odotan myös sitä projektivapaata kesää. Kuten sanoit itsekin niin hääjutut oli ihania mutta ei niitä nyt joka kesä jaksaisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Kerran elämässä oli kiva touhottaa, mutta kyllä sitä oli myös onnellinen siitä, kun projekti saatiin päätökseen :)

   Poista