keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Kylässä meillä: Kurkkaus keittiöön

Yhden täydellisen keittiöremontin läpi kärvistelleenä olin todella tyytyväinen, että uuteen kotiimme kuului keittiö, jolle ei käytännössä tarvinnut tehdä mitään korjaustoimia. Eihän se ihan sellainen ole, jollaiseksi keittiön itse olisin suunnitellut, jos omaa olisimme rakentaneet tai joutuneet remontoimaan tilan alusta alkaen, mutta kyllä sen kanssa helposti elää. Keittiömme on kulmamallia, ja sen keskellä, tilanjakajan sisällä olevat jääkaapit erottavat sen muista alakerran tiloista ja toimivat näköesteenä kyökin puolelle.
 

 
Keittiön matalan astiakaapin päällä on häistämme peräisin oleva vieraskirjapuu. Oksat ovat ottaneet paljon osumaa muutossa ja muissa kuljetuksissa, kuten kuvasta voi huomata. Viime viikolla UPSin postipoika toi töihin pienen yllärin naapurimaamme tytäryhtiön porukalta, jota kävimme moikkaamassa toissa viikolla: paketista paljastui alemmassa kuvassa näkyvä luomuoliiviöljy, joka on Trattorianin nimikkotavaraa. Kävimme siis illastamassa Tukholman-reissulla kyseisessä ravintolassa.
 
Joskus toiste ehkä vähän laajempaa selostusta meidän keittiöstä; kunhan taas onnistun sihtaamaan kotona oloni valoisaan aikaan, niin saan napattua lisää kuvia!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti