maanantai 18. maaliskuuta 2013

Kylpyhuoneen kasvojenkohotus

Alun perin muuttaessamme tarkoituksena oli, ettei kylpyhuoneelle ja saunalle tehdä juuri mitään muutoksia. Asustellaan muutama vuosi, laitetaan pikkuhiljaa rahaa sukanvarteen ja sitten joskus päräytetään koko komeus maan tasalle ja uusitaan koko saunaosasto oman maun mukaiseksi. Masterplanista aletaan kuitenkin jo lipsua heti alkumetreillä - ehkä jotain pientä sittenkin? Katon maalauksesta se alkoi. Maalit on hankittuna, ja ensi viikonlopun suunnitelmat ilmeisesti ovat sitä myöten selvät. Laattoihin ei sentään lähdetä koskemaan, joten värimaailma pysyy entisenlaisena, jossa on vähän samaa fiilistä kuin tässä Sköna Hemin sivuilta bongaamassani kuvassa:
 
 
Suihkuhuoneen puolelle harkinnassa on suihkujen vaihtaminen sadesuihkumallisiksi. Oikeastaan niihin ei tarvitsisi uusia edes sekoittajia, vaan hankkia ainoastaan nuo "yläosat". Ei kuulosta ylitsepääsemättömän työläältä, eihän?
 
 
Saunan puolellekin hinkuisin pientä faceliftia. Pitää vielä saada tuo meidän talouden toteuttava osapuoli ostamaan mun ideani sisustustiiliseinästä kiukaan takana. Vähän tähän tyyliin:
 
 
Löytyisikö teiltä suosituksia sadesuihkuista?

7 kommenttia :

 1. Uijj, sadesuihku! <3 Just oltiin viime reissulla hotellissa, jossa oli suurehko sadesuihku, mä kyl niin tykkään. Ja toi tiiliseinä saunaan on kans pro idea!

  VastaaPoista
 2. Vautsi, tuo saunakuva on upea! Mäkin haluaisin sitten joskus jotain tuollaista.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun makuun siinä on ehkä vähän liikaa meneillään valaistuksen ja tuon löylykipon suhteen, mutta kiuas ja seinä on upeat. Ja ihanan suurikokoinen :)

   Poista
 3. Katja on hommannu Hansgrohen sadesuihkun netrauta.fi:stä, mutta en oo sattuneista syistä päässy testailemaan :p

  VastaaPoista
 4. Meillä oli juuri sama inspiskuva saunasta, kun sitä lähdimme suunnittelemaan :) Nappasimme kuvasta tumman kiviseinän ja lauteet ja vähän valaistuksestakin. Kiuas on myös upotettu samaan tyyliin, mutta itse kiuas on eri kuin kuvassa. Sadesuihkujen kanssa en osaa auttaa..

  VastaaPoista