tiistai 5. maaliskuuta 2013

Ostoslistalla: Töllöttimen ja tilpehöörin kaveri

Seuraavana sisustushankintana meillä saattaa hyvinkin olla tv-taso. Nykyinen, Iskusta hankittu tasomme on seurannut meitä uskollisesti jo vuosien ajan kodista toiseen, eikä sinänsä olisi välttämättä edes käyttöikänsä loppupäässä. Se on kuitenkin auttamattomasti liian massiivinen ja synkkä sille varattuun tilaan, etenkin, kun kotiteatteria meillä ei ole tarpeen uusia lähiaikoina, ja siihen sisältyvät korkeat, mustat kaiuttimet tason vierellä. No, ehkäpä mä jossain vaiheessa saan napattua tästä nykyisestä järjestelystä kuvan, niin pääsette itse näkemään kauhistumaan. Nyt kuitenkin muutamiin vaihtoehtoihin, joita olen varovaisesti mietiskellyt telkkarin kaveriksi:
 
1. Sign Komb -taso, jonka kuvasta poiketen tahtoisin kenties valkoisena
2. Simppeli Arctic -taso
 
Näistä ainakin Signia ja Arcticia on mahdollisuus muokata omiin tarpeisiin sopivaksi vaihtamalla osia toisenlaisiksi, mutta kuvista kuitenkin välittyy se perusidea. Itse tykkäisin tuollaisesta avohyllyratkaisusta, joka toisi vähän twistiä tähänkin kalusteeseen, sillä varsinaista säilytystilaa ei tässä tarvitsisi edes pakosti olla.
 
Sitten on toki aina BoConcept, joka hinta-laatusuhteiltaan todetusti erittäin kelvollisilla huonekaluillaan on tässäkin kilvassa mukana. Nettisivuilta ei suoriltaan löytynyt yhtään suoraan omaa silmää miellyttävää tasoa, mutta sielläkin on toki mahdollisuus suunnitella oma kokonaisuus valitsemistaan osista. Eipä tämän kanssa onneksi jäniksen selässä olla, vaan vanha viritelmä saa palvella niin kauan, että sopiva korvaaja löytyy.
 
Hyviä vinkkejä simppeleistä ja/tai moderneista tasoratkaisuista saa mielellään vinkata kommenttiboksin puolelle!

2 kommenttia :

  1. Ikean bestå laatikoista saa kasattua samannäkösen kun toi 2 vaihtoehto paaaaaljon huokeampaan hintaan, meillä ainakin ollaan oltu super tyytyväisiä laatuunkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyykin käydä kurkkaamassa, kun Ikeaan satutaan :) Ei vaan olla oltu tyytyväisiä Ikean laatuun yleensä; huonekalut ovat usein tosi kevyitä rimpuloita, ja ottavat hirmu helpolla rumasti osumaa. En tosin tuota Arcticiakaan vielä ole livenä käynyt käpistelemässä, joten enhän kyllä tiedä siitäkään ;)

      Poista