maanantai 25. maaliskuuta 2013

Pian on hyvä sää grillata

Tänään palailin viikonloppuiselta itkumaratoonilta töihin sekä nyt myös blogin pariin. Vieläkin surettaa kovasti, mutta arjen on jatkuttava, vaikka nenänalus onkin niistämisestä kipeä ja rohtunut, ja edesmennyt kissaystävä pysyy tiukasti ajatuksissa. Jatketaan nyt kuitenkin iloisempiin aiheisiin, nimittäin toivon mukaan pian alkavaan grillikauteen! Eilen aurinko armas porotteli terassille jo siihen malliin, että ulkona tarkeni paistatella jo ilman pilkkihaalaria ja karvareuhkaa. Mietiskelimme, että pääsiäisviikonloppuna voisi ottaa varaslähdön grillikauteen, jahka tuo ilmatar jaksaa helliä meitä kevätsäällä myös ensi viikonloppuna. Tänään töiden jälkeen R on putsaillut grilliä, ja vielä pitää testata, onko kaasua jäljellä. Ostimme nimittäin grillimme talon entiseltä omistajalta muuton yhteydessä, ja siinä se on saanut koskemattomana koko talven jököttää terassin katoksen alla.


 
Eilen ruokaostoksilla ollessamme haahuilimme myös hypermarketin puutarha- ja grillausosastolle, ja ostoskärryyn eksyi muutama tykötarve. Kerrostalossa kun ollaan viime vuodet asusteltu, vieläpä ilman parveketta, ei meillä ole ollut tarvetta grillaustarvikkeille. Mukaan lähti niin otinsettiä, makkaratikkuja (niitä tosin on tarkoitus käyttää takassa sekä alapihan puugrillissä), irtoparilaa kuin valurautaista parilapannua. Kesää varten tahtoisin hankkia vielä jonkinlaisen pannun paellaa ja muurinpohjalettusia varten, sitten alkaa meidän grilli-gear olla omiin tarpeisiimme täydellinen.
 
Milloin teillä on ollut tapana korkata grillikausi?

PS. Heh, päätettiin sitten jo tänään tehdä pieni trial run ja laittaa hodarit tulemaan:

 

4 kommenttia :

 1. Voi, voimia teille <3 Lemmikin menettäminen on aina äärimmäisen surullista. Näihin grillijuttuihin sen verran että kyllä pian on hyvä sää grillata, omat grillijuhlat on jo sovittu kuukauden päähän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Aina on hyvä sää grillata ;)

   Poista
 2. Siis teekkarin grillikausihan päättyi jouluna ja alkoi uutenavuonna... Eli aina on hyvä sää grillata? :D

  VastaaPoista