tiistai 19. maaliskuuta 2013

Pieni sälätilaus

Täällä ollaan taas surffailtu tyynynpäällisten perässä. Viikonlopun auringonpaiste lupaili kevättä, ja terassi- ja pihasuunnitelmat pyörivät jälleen mielessä. Niitä varten lähdin etsiskelemään tyynynpäällisiä, ja päädyin H&M Homen sivuille. Sieltä löytyikin mieleinen pari erästä projektia varten vitosen kappalehintaan; eipä jouduta konkurssiin, jolleivät olekaan sitten sopivat. Täytyy tunnustaa, että itselleni naapurimaan ylpeyden kotiosastolta ostaminen ei ole aiemmin ollut tuttua; sieltä ei ole löytynyt oikein mitään mieleistä, tai sitten en ole aiemmin edes vaivautunut sivuilla kovin kauaa viipymään. Tällä kertaa syynäsin läpi liki koko valikoiman, ja tyynytilauksen kylkeen tarttui muutakin pikkusälää:
 

Päätin kokeilla nyt tämänkin putiikin pussilakanaosastoa, kun löysin aleosastolta ihan kivannäköiset, harmaat lakanat. Jos eivät ole ihan mieluisat, voi näitä käyttää vieraslakanoina. Lisäksi tilasin muutaman kynttilän; valkoisen ja keltaisen. Lopuksi klikkasin vielä niinikään aleista tulemaan nuo pikkupyyhkeet, joita olin jo joskus aiemmin katsellut yläkerran vessaa varten. Sitten vaan odotellaan!
 
Millaisia kokemuksia teillä on ollut H&M Homen tuotteista?

6 kommenttia :

 1. Kappas, mulla on kanssa noi 'New York lounge' -päälliset (siis 2 kpl, yks olkkariin ja yks makkariin). En oo tosin vielä ostanut sisätyynyjä, joten en oo päässyt testailemaan. Ei ne nyt mitään huippulaatua oo, mutta ihan ok peruskamaa mielestäni. Tosin lakanoiden suhteen oon skeptinen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suunnilleen Ikea-tasoinen laatuodotus mulla näissä onkin :) Saas nähdä, millaiset lakanat sieltä tulee; maksoivat ehkä markan / setti, joten ajattelin kokeilla!

   Poista
 2. Meillä on ollut kahdet lakanasetit H&M:ltä. Harmaat, sileät versiot menivät kiertoon, sillä peitot eivät pysyneet kunnolla sisällä, muuten olivat ok. Valkoiset pellavaiset sen sijaan ovat käytössä edelleen, hintaansa nähden hyvät. Vähän karkeahkot, mutta pellavahan vain pehmenee käytön myötä. Tai toivon...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota minäkin pelkään, että peitot pursuavat näistä ulos :P Mutta kokeilemalla se selviää!

   Poista
 3. Meillä on muutamia H&M Homen tuotteita ja oon tykännyt paljon :) Ihania juttuja oot tilaillut!

  VastaaPoista