perjantai 15. maaliskuuta 2013

Pientä pintaremonttia

Kevät toi, kevät toi maalarin! Ja ensimmäisen miniremppaproggiksen!


Kuten joskus olen tainnut mainita, on talossamme pieniä fiksauskohteita, jotka eivät istu omaan makuun. Toimeen tartutaan pikkuhiljaa, kun ylimääräistä aikaa liikenee. Ensimmäinen pikkumuutos tuli toteutettua viime viikonlopun aikana alakerran vessaan. Saniteettitilaa nimittäin koristi vaalean puun värinen paneelikatto, jonka Riku suti valkeaksi lauantain ja sunnuntain aikana. Avot; kopperosta tuli paljon valoisampi ja avaramman oloinen kuin aiemmin!

 
Seinälle nakuteltiin Therese Sennerholtin postikortteja.

 
Malja-altaan pohjalla on vaaleita kiviä. 

 
Pikkuikkuna päästää sisälle luonnonvaloa.

 
Lattialla pehmeä Toftbo -matto Ikeasta.


 
Jossain vaiheessa kun Riku antaa luvan, haluaisin vaihtaa myös tuon hanan kivempaan, joka ei olisi noin kovasti mallia keittiön hana. Seuraavaksi maalia pintaansa saanevat katot niin kodinhoitohuoneesta kuin suihkutilastakin, joissa molemmissa on samanlainen väritys kuin vessan katossa ennen. Myös pieni facelift saunalle on harkinnassa, mutta valkoista siitä ei sentään tule.
 
Vauhdikasta viikonloppua sinne ruudun toiselle puolen!

8 kommenttia :

 1. Vitsi miten kiva taulukollaasi -erityisesti ihastuin tuohon kollaasin asetelmaan, meillekin tuollainen! ;) Harmi, että meidän molemmat wc:t on vuorattu ympäriinsä kaakeleilla. Tosin kyllähän tuollaiset nakuttelis äkkiä muuallekin päin taloa. Tosi kivat oikeesti, mää niin tykästyin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos :) Halusin roiskaista nuo seinälle suht huolimattomasti erimittaisilla välimatkoilla, ja omastakin mielestä tästä tuli yllättävän kiva!

   Poista
 2. Kivannäköistä! Hauskaa kun saa pienillä jutuilla muutettua ilmettä hetkessä :) Ja tosi tutunnäköistä: meillä on kylppärissä toi sama hana (tai ainakin tosi samanlainen), kiviä altaan alla ja sama Ikean mattokin, tosin turkoosina :D (ja paneelikatto, joka tosin on sellainen läpikuultavan vaalea, ei täysin valkoinen/puunvärinen)

  VastaaPoista
 3. Onpa nätti wc! Nuo taulut sopii mainiosti tuonne ja oot oikeessa, valkoinen katto tuo ihan erilailla valoa kuin puunvärinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varsinkin kun tämä alakerran vessa on aika pieni ja kapea, niin puunvärinen katto sai sen vaikuttamaan vielä vähän pienemmältä!

   Poista
 4. Mikä idea noissa kivissä on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei niillä mitään erityistä tarkoitusta ole, näyttävät vaan kivoilta :)

   Poista