lauantai 9. maaliskuuta 2013

Tahtoo, tahtoo: Woodnotes Rest

 
Olen viimeisten kuukausien aikana ehtinyt vaihtaa sohvatyynyjemme päällisiä useampaan kertaan. Ikean mustat halpispäälliset olivat ihan penaalista: keräsivät, mokomat, eläintenkarvaa ja muuta skeidaa itseensä magneetin lailla, ja imaisivat ne itseensä niin tiukasti, että jokainen roska olisi pitänyt nyppiä erikseen irti. Ne saivat siis lähteä. Tällä hetkellä sohvallamme majailee niin luonnonvalkeaa kuin harmaatakin tyynyä, jotka hankin Casa Stockmannilta. Laatuongelmaa ei näissä ole, mutta jokin kuitenkin mättää: sohva ei vaan ole sen näköinen kuin tahtoisin. Vaaleat tyynyt ajattelin kevään tullen siirtää terassille, joten sohvalle jää ainakin sivutyynyjen kokoinen aukko täytettäväksi.
 
Mä niiin tahtoisin nämä Woodnotesin Rest-tyynyt, joita Finnish Design Shop myy yksinoikeudella tämän vuoden ajan. Ehdoton suosikkiväritys näkyy oikeanpuoleisessa kuvassa, mutta jos päädyn nämä tilaamaan, saatan ehkä kuitenkin klikata ostoskoriin nuo harmaa-musta-valkoiset. Haikailemani väritys ei vaan istu selkänojan tyynyjen harmaaseen värimaailmaan, eikä kukkaron matti anna lupaa jokaisen tyynynpäällisen uusimiseen. Varovaiselle harkintalistalle siis!
 
Viikonlopun jatkoja!

4 kommenttia :

 1. Jaa semmoista selkeästi kudotun näköistä pintaa, melko paksua kangasta ne Ikeat? Täältä saa kanssa hakea, jos joku haluaa, ehkä hirvein hukkaostos ikinä. En edes tiennyt, että maailmassa voi niin paljoa olla koirankarvaa ja pölyä kuin ne keräsivät sekunneissa imuroinnista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yup, just ne! Mä heitin ne roskiin. Ei tullut silloin mieleen yhtään lemmikitöntä himosiivoojaa, joka istuu sohvalla uimalakki päässä (jees, niihin tarttui myös hiuksia), jonka riesaksi olisin voinut ne lahjoittaa ;)

   Poista
  2. Meillä ne on pyörineet joulusta asti pyykkikorissa... Että joo, lemmikittömän, lapsettoman, sohvalla syömättömän himosiivoojan parhaat päälliset. Ehkä roskiksen paikka olisi niille meidänkin päällisille paras.

   Poista