perjantai 1. maaliskuuta 2013

Wochenende

Vihdoin se saa alkaa: viikonloppu! Tällä viikolla on tullut tehtyä useampikin ympäripyöreä työpäivä: lieneekö tavallisia lyhyemmän kuukauden kiroja... Tänäänkin lähdin ajoissa pois toimistolta, mutta jotenkin kummasti sain viikon viimeisen työaiheisen tiedoston suljettua vasta äsken. No, eipä ainakaan jäänyt rästihommia kaivertamaan mielen perukoille. Tällä hetkellä tämän tädin viikonloppu näyttää tältä:
 
 
Ei mitään suunniteltua, ei kiirettä minnekään, jes! Perjantai-iltaa ajattelin viettää kera tietokoneen, torkkupeiton, namipussin, uuden Mondon ja maailman pehmeimmän hupparin. Toimii!

 Tuo musta möykäle vasemmassa ylänurkassa on muuten säkkituoli. Pod 625:t suvaitsivat nimittäin saapua monen kuukauden odottelun ja muistuttelun jälkeen muutama viikko takaperin. Ovat muuten väärän väriset - tilasin valkoiset, saatiin mustat. Lupasivat lähettää valkoiset päälliset perästä, mutta eipä niistä ole mitään kuulunut. Jotenkin en ole yhtään yllättynyt; sen verran ala-arvoisesti koko tilausprosessi on sujunut. Ihme pulju. Anyways, nämä tilattiin kesää ja ulkokäyttöä varten, mutta säilytystilan puutteen vuoksi (ja osin myös siksi, että näissä on sata kertaa parempi istua ja löhöillä kuin minkäänlaisella sohvalla ikinä) ne ovat nyt jääneet hengailupaikaksi olohuoneeseen. Kivan näköistä? Ei todellakaan. Mukavaa? Voi kyllä! Ei se aina oo niin justiinsa.
 
Huippua alkavaa viikonloppua sinne ruudun toiselle puolelle!
 
PS. Otsikosta tuli mieleen - tiedättekö, luetaanko kouluissa nykyään vielä saksaa ala-asteelta saakka, vai jyrääkö englanti ainoana vaihtoehtona? Itselläni eka vieras kieli oli saksa, ja enkkua aloin opiskella vasta pari vuotta myöhemmin. Tosin ei ole vaikea arvata, kumpi niistä taittuu itseltäni nykypäivänä suvereenimmin, hehe...

4 kommenttia :

 1. Hyvää viikonloppua! :)

  Meikäläisen päivätyöt loppui neljältä, reippailin 45 minuutin pilatestunnin ja puolen tunnin koiralenkin viideltä ja nyt olisi aika aloittaa nuo yrittäjäpuolen hommat... Ei taas tämä aikataulutus ole ihan napissa, kun viikonlopun aikana pitäisi saada tehtyä yhdet kotisivut, yksi kokonainen lehti ja kymmenen neliötä messuseinää. Vapaa viikonloppu, mikä se on? :D

  Kyllä saksaa saa edelleen ala-asteella, mutta monessakaan koulussa se ei ala, kun ryhmäkoot eivät ole riittävän suuria. Näin ainakin Tampereella. Itsehän aloitin viidennellä luokalla toisena vieraana ranskan, ja Oui, je ne parle plus Francais :D eipä luonnistu enää ei. Saksankielentaidosta haaveilen, se olisi työelämässä kätevä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, sulla on sitten kiireinen viikonloppu tiedossa.. Tsemppiä! :) Mä oon niin nauttinut viisipäiväisestä työviikosta (vaikka tulee sitä välillä vietyä viikonlopputöitä kotiin), kun opiskeluaikana tuli väännettyä käytännössä 7-päiväistä viikkoa koko ajan, etten ainakaan lähiaikoina olisi valmis luopumaan vapaista lauantaista ja sunnuntaista :)

   Jo mun aikaan pikkukaupungissa joutui itse asiassa menemään toiseen kouluun saksan tunneille, kun omassa koulussani ei ryhmäkoko riittänyt (taisin silloin olla ainoa saksanlukija omassa ikäluokassani, heh). Mut on siitä ollut jonkin verran hyötyäkin - lapsena kun oppii kielen huomattavasti helpommin kuin jos vanhempana aloittaa..

   Poista
 2. Eiiiii, saitte sitten mustat :D Mä harkitsen tällä hetkellä, että matkustan Kairoon (joku 9 h bussissa) ja meen tulliin vaatimaan ne mun laatikot. En keksi enää muutakaan :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo - toivotaan nyt, että ne valkoiset päälliset tulisivat vaikka ennen kesää :D Apua, joutuisitko sitten raahaamaan ne takasinkin bussissa? :P

   Poista