sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Bbq Sunday

Sunnuntai ollaan vietetty kauppareissua lukuunottamatta kokonaan pihalla. Päivän ohjelmaan on kuulunut grillailua ja löhöilyä säkkituoleissa, jotka pääsivät tänään ensimmäistä kertaa paikalleen ulos. Musta säkkituoli imi itseensä sen verran lämpöä, että siinä loikoillessa alkoi tuntua jo pikkuisen kesältä! 

Grilliin päätyi tällä kertaa kanan fileepihvejä mulle, naudan ulkofileetä Rikulle, sipulia, paprikaa, ananasta sekä halloumi-juustoa. Rikun safka oli tuollainen kohtuumiehekäs dagen efter -mättö, mulle taas kanasta valmistui hamppari ananaksella ja sweet chili-soossilla.
Paras ruokajuoma on ehdottomasti maito! Rakkaudesta suomalaiseen maitoon <3 Meillähän ei ole terassilla lainkaan ruokapöytää, joten Hulluilta päiviltä hankkimani tarjottimet osoittautuivat mainioksi alustoiksi sohvalla ruokailuun.
Myös Pesonen pääsi tänään pihalle haistelemaan kevättuulia, kun käytiin hakemassa sille Mustista ja Mirristä valjaat ja talutin. Kovin kauaa katti ei ulkona viihtynyt; ei vanha jaksa enää rankkaa ulkoilmaelämää, vaan tuli kiire takaisin pehmeään sohvannurkkaan nokkaunille.

Tällaisina päivinä sitä aina muistaa miettiä, että elämä on aika ihanaa!

6 kommenttia :