sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Heihei, viikonloppu!

Kylläpä taas viikonloppu hujahti ohitse semmoista kyytiä, ettei itse melkein ehdi perässä pysyä. Mitään kovin erikoista ei tullut tehtyä; mitä nyt käytiin vähän kaupoilla, ja lauantaina ihastelemassa Kevätmessuilla lähinnä piha- ja puutarhapuolta. Liput messuille voitin Cherryn ihanasta blogista, kiitokset vielä kerran siihen suuntaan :)
 
 
Lähinnä ollaan oltu kuitenkin kotosalla: siivoiltu, syöty hyvin, lueskeltu ja nukuttu pitkään. Kävin kuin kävinkin perjantaina töiden jälkeen hakemassa keltaiselta haamulta mustia Teema-lautasia. Tästä se lähtee! Huomasin myös, että Citymarketissa on meneillään keräilykampanja, jossa voi ostaa Teemaa puoleen hintaan. Pitääkin yrittää muistaa keskittää ostoksia Cittariin lähiaikoina...
 
 
Messuilta saatiin paljon erilaisia ideoita pihan laittamiseen. Erityisesti erilaiset kivi- ja laattaratkaisut olivat meidän mieleemme. Ainakin etupihan karut ja keskenään eriväriset laatat saavat varmasti jossain vaiheessa kyytiä, kunhan ensin päätämme uuden materiaalin eri vaihtoehtojen väliltä. Lisäksi saimme hyvän tarjouksen eräästä suuremmasta pihainvestoinnista, joka toivottavasti toteutuu - jos ei vielä tänä kesänä, niin ehkä sitten ensi keväänä. Siitä lisää ehkä myöhemmin. Mutta nyt mä palaan vielä viikonlopun viimeisiksi tunneiksi kirjan pariin, ennen kuin on aika painua unten maille. Hyvää yötä kaikille!

4 kommenttia :

 1. On kyllä aina yhtä karua maanantaiaamuisin, kun huomaa viikonlopun vain suhahtaneen ohi :D Mäkin olen pitkästä aikaa "ehtinyt" tarttua kirjaan, ja vitsit että lukeminen onkin kivaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maanantaiaamuiksi pitäisi keksiä aina jotain piristävää ja kivaa - töissä ainakin pitäis olla ankeiden aamupalavereiden kielto maanantaille ;)

   Poista
 2. Haaste sulle. :) -> http://365kulttuuritekoa.blogspot.fi/2013/04/haastavaa.html

  VastaaPoista