maanantai 29. huhtikuuta 2013

iAikakausi

Nyt sitä ollaan siirrytty lopullisesti omenaiselle aikakaudelle täälläkin päässä, kun töistä tassuun tupsahti iPhone. Vaikuttaa kyllä ihan mukavannäköiseltä ja kevyeltä härveliltä; saa nyt nähdä, kuinka paljon tulee kiroiltua, kun tällä pitäisi ruveta oikeasti joitain asioitakin hoitamaan. Enpä mä nyt paljon muuta tarvitsekaan kuin sähköpostin, almanakan ja puhelutoiminnot. Nokian E7-koslosta jäin kaipaamaan oikeastaan vain täysikokoista näppäimistöä, mitä ei kai näissä uudemmissa puhelimissa ole oikein missään tarjolla. Muutoin tervemenoa varikolle, läpikakka ee-seiska! Onneksi olen jonkin verran käyttänyt iPadia kotona, joten sen kautta käyttöliittymä on jo tuttu ja simppeli; MacBookia kun en esimerkiksi osaa vieläkään kovin suvereenisti käyttää, joten nettiselausta vaativampiin hommiin nappaan vanhan ja tutun personal kompuutterin. Itselläni kun tuppaa kiinnostus näiden teknologisten vimpaimien toiminnan opettelemiseen loppua aina melko lyhyeen, ja sitten palataan tuttuun ja turvalliseen. 


Tietysti heti piti mennä kurkkimaan, mitä lisäosia tähän on tyrkyllä. Instagramiin olinkin jo aiemmin rekisteröitynyt Rikun puhelimesta, mutta ehkäpä nyt sinne tulee otettua kuviakin.

Löytyykö teiltä suosituksia hyödyllisistä tai muuten vaan hauskoista appseista iPhonelle?

8 kommenttia :

 1. Mä käytän itse jonkin verran reseptisovelluksia, kuten esim. Valiolla on ihan kiva sovellus jossa on vielä kohtuullisesti reseptejäkin. Muutenkin ruokasovelluksia tulee käytettyä aika paljon.
  Nikella on myös kiva sovellus, jossa treeniohjelmia, siis sellainen joita voi tehdä kotona. Niissä on tosi hyvin kuvattu ohjeet, että miten liike tehdään ja sitten vaan ahkeroimaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkeistä :) Valion sovellus onkin mulle jo sattuneista syistä hyvin tuttu, ja tuon Niken voisinkin tsekata! :)

   Poista
 2. iPhone 5 täällä, hae ainakin ehdottomasti nämä muiden hyödyllisten lisäksi: pankkisi mobiilisovellus, Instagram, Pinterest, PS Express, Zara Home, Blogger. Häiden aikaan Pronoviaksen sovellus oli must mutta ne ajathan meiltä on ohi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyviä vinkkejä, kävinkin lisäilemässä jo aimo kasan sovelluksia puhelimeeni :)

   Poista
 3. Terve Krista!
  Vapun kunniaksi uudenlainen haaste sinulle : http://vaaleansininenuni.blogspot.fi/
  Käy kurkkaamassa :)

  Mukavaa vappua!

  t.heidi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, danke :) Kivaa vappua myös sinne suuntaan!

   Poista
 4. Mahtavaa! Ostin syksyllä ton vitosen, ja se on vienyt sydämen ;D
  Yhtäkään hyödyllistä appia en tiedä, mutta hauskoja pelejä sitäkin enemmän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvältä on vaikuttanut nämä ekat päivät täälläkin päässä, tosin viestien kirjoittaminen vielä vähän takkuaa, kun olin tohon erilliseen näppikseen niin tottunut :)

   Poista