tiistai 9. huhtikuuta 2013

Keltainen toukokuu... Ja musta!

"Sateenkaaren alla kuljen taakse talven portin suljen
kostealla sammaleella seison
aurinkokin alkaa paistaa sade vaihtaa kaistaa
vaihdan mielen keltaiseen"

Oli pakko alkuun hieman fiilistellä lapsuusaikojen hittikipaletta, joka kyllä kiteyttää tämän huhtikuun odotuksia varsin hyvin: keltainen toukokuu, mikset sä jo tuu? Keltainen on viime vuoden jälkeen hiipinyt salakavalasti myös omaan vaatekaappiini. Kevätinventaariota tehdessäni sieltä löytyi jo muutamat keltaiset housut, shortsit ja taisi siellä muutama toppikin jo asustella. Kun viime vuoden puolella uskaltauduin kurkistamaan musta-valko-harmaan maailman rajojen ulkopuolelle, voisi repertuaaria laajentaa kevään ja kesän korvilla vielä hieman lisääkin. Yhdistettynä tosin lähinnä mustaan; liiallinen keltaisen käyttö luo itselleni ainakin kiusallisen tipitii-olon. 


Kirkkaankeltainen T-paita yhdistettynä mustaan jakkuun, farkkuihin ja mustaan, pieneen nahkaclutchiin - toimii. Paita J.Crewn, isommassa kuvassa Marc by Marc Jacobsin Classic Q Carlie mini shoulder bag.

Ehkä tänä kesänä uskaltautuisin kokeilemaan myös hillitysti peilipintaisia aurinkolaseja? Kuvassa Ray-Banin Wayfarerit.

Myös puhelimessa ja kesätossuissa voisi olla tujaus keltaista. Ballerinat Juicy Couturen, kännykänkuoret Marc by Marc Jacobsin. (Niin, siirryn sitten minäkin iPhone-aikakaudelle jossain vaiheessa tässä kuussa. Saapi nähdä, mitä siitäkin tulee; MacBook-kokeilustani ei nimittäin ole tullut vielä oikein lasta eikä sitä itseään). 

Lisäksi oikealla vielä shortsit Citizens of Humanitylta, jotka oikein huutavat pääsyä kesägarderobiin. Olen kesäisin enemmän shortsi- kuin hameihmisiä, ja oikeastaan asun shortseissa kaiken vapaa-aikani, joten niitä ei koskaan voi olla liikaa. 

Mikä väri tai väriyhdistelmä näyttäisi teillä olevan tämän kevään / kesän "juttu"?

4 kommenttia :

 1. Mä kaipaan punaisia pillifarkkuja, mutta vielä pitäisi jaksaa / ehtiä kaupoille :) sen lisäksi tarttisin, rumpuen pärinää, mustia vaatteita! :D Mulla on käytännössä vain erilainen sekamelska värejä vaatekaapissa, joten jotain tolkkua olisi sinne suunnalle hyvä saada, ja valitettavasti olen tullut siihen tulokseen että musta auttaa tähän ongelmaan.. Mutta ei toki kesäksi, vaan siihen "kokonaisuuteen" - kesäksi voisin haluta punaisen lisäksi myös vaikka tuota samaa keltaista :)

  Ja kiitos vielä haasteesta, lomamoodi jatkui tänne asti (ja bloggerin i-appi on hanurista, vinkkinä ;)) mutta vastaan siihen hetimmiten!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen myös harkinnut punaisten housujen hankkimista. Jotenkin en oo vaan osannut punaista käyttää oikein koskaan, mutta huvittais kyllä kokeilla :)

   Poista
 2. Äää Keltainen toukokuu oli yks mun lemppareita! Yhteen aikaan (keväällä) en muuta laulanutkaan kuin sitä Sanin ja muiden Aikakonelaisten säestämänä. Ihana flashback! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luin just Imagesta Aikakoneen Makin haastattelun, niin tää biisi jäi pyörimään pään sisälle päättymättömälle repeatille, eli on tainnut olla kovassa kuuntelussa itsellänikin, hehe :)

   Poista