lauantai 20. huhtikuuta 2013

Kivi-inspiraatiota pihalle

Ootteko jo ihan leipiintyneitä näihin mun piha, terassi plaaplaaplaa -löpinöihin? Sori, kerta kiellon päälle vielä. Ainakin. Niin se vaan on, että siitä puhe, mistä puute - tässä tapauksessa siis kokemuksesta pihajuttujen tekemisestä: kaikenlaisia villejä ideoita on ihana puntaroida, kun lähtee ihan nollatason noviisina tähänkin touhuun. Viime viikonlopun kevätmessuilla ihailimme erityisesti erilaisten koristekivien ympärille kasattuja pihojen ja puutarhojen yksityiskohtia. Ja elottomasta materiaalistahan on varmasti helppo aloittaa tämä puutarhanhoitohommeleista inspiroituminen, eikös vaan?

Kuva

Kuva

Tämä on mun ehdoton lempparini! Toteutettu valkoisilla Tulikiven Deco -koristekivillä. Tämäntapaisesta ratkaisusta mulla olisi jo muutama, ontuvahko visiokin omalle pihalle.

 KuvatMahtavaa lauvvantai-iltaa teille sinne internetin toiselle laidalle!

4 kommenttia :

 1. Kauniita kuvia! Itsekin tykkään kivistä ja havusta, niitä kun ei ole niin helppoa pilata ;) Me jo viime kesänä saatiin pihahommat aluille, mutta tekemistä riittää vielä pitkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin olen niin noviisi noissa piha-asioissa, että helppohoitoisilla on hyvä aloittaa! :)

   Poista
 2. Lisää vaan, niin munkin jatkuvat puutarhahöpinät on vähän oikeutetumpia :D

  Kivoja mallikuvia. Kivet miellyttää omaa silmää ja niitä on meillä jo nyt ja tulee kesällä lisää. Mua houkuttelee niiden ja erilaisten heinien ja kivikkokasvien käyttäminen istutuksissa. Meillä on pihasta kaivettu edellisen asukkaan jäljiltä satoja kiloja luonnonkiveä viime keväänä ja syksyllä jo kannoin niitä takaisin pihaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä aina tulee kirjoiteltua niistä jutuista, mitkä tällä hetkellä ovat ajankohtaisimpia :)

   Voi vitsi, kunpa meillekin löytyisi joku luonnonkiviaarre!

   Poista