maanantai 15. huhtikuuta 2013

Kurakelin kumppanit

Viime päivien aikana kevään kurakelit ovat täällä alkaneet oikein kunnolla. En muista, milloin viimeksi olisin innostunut hyytävästä vesisateesta näin paljon: nyt saavat toivottavasti pihan viimeisetkin lumikinokset kyytiä! Jännityksellä odotellaan, mitä kaikkea tuolta lumen kätköistä paljastuukaan... Nyt on saanut myös kaivaa kaappien kätköistä vesikelien kaverit - kumisaappaat. Vielä suhteellisen tuoreessa muistissa on aika, jolloin kumppareita en olisi pukenut jalkaani suurin surminkaan muualla kuin ehkä mökillä, mutta toisin on nyt. Viime vuosien aikana markkinoille on tullut toinen toistaan katu-uskottavampia saapasmalleja, ja ovatpa ne perinteisemmätkin mallit nousseet katukuvassa näkyville mukavuudenhaluisten kaupunkilaisten tassuissa. Itse hankin viime syksynä saappaita kaksin kappalein ja kyllä nyt kelpaa, kun ei tarvitse sadekelillä värjötellä märissä sukissa, eikä pilata kevätkenkiä kuralammikoissa. Kurjan kelin yllättäessä voin nyt vetää jalkaani joko matalavartisemmat tai kokopitkät saappaat: Kivaa alkavaa viikkoa kaikille, sateista huolimatta!

6 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Ne on kyllä kivat :) Tosin varressa on nahkaa, mikä ei ehkä ole se paras kaatosadekelin kaveri, kun en vaan osaa pitää sateenvarjoa mukana :P

   Poista
  2. Blah. No se riemu meni sitten siinä. Sopivat märkään maahan mutta eivät sateeseen. Harmi.

   Ei sillä etteikö noi mun kirkuvan oranssit Hait olisi jotenkin... Krhm, tyylikkäät vaihtoehdot :D löytyy myös ne aidot eräjormasaappaat, siis tummanvihreät Kontiot.

   Poista
  3. Joo :/ Toisaalta itse en varmaankaan aio näitä sen suuremmin säästellä, vaan laitan jalkaan myös sadesäällä, jos siltä tuntuu :)

   Poista
 2. Upeat kumpparit! Kyllä nuilla kelpaa astella vesisateessa ;). Munkin pitäis hankkia tyylikkäämmät kumpparit niin tulis käytettyä :)

  VastaaPoista